Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie "WarZ" za darmo jeżeli posiadasz grę.

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak włączasz grę (client gry) to tam masz opcję załóż konto i tam sobie wszystko wypełniasz i wpisujesz cs keya.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

W Infestation: Survivor Stories nigdy nie grałem, kolega podesłał mi drugi klucz i myślałem, że używa się ich w STEAM.

Dzięki wielkie :)

Teraz się dowiedziałem, że ten klucz chyba nie jest do Infestation: Survivor Stories... prawda ;C?

185241494535326637230.png

Opublikowano

Email ten , który podawałeś podczas zakładania konta nie pamiętam czy trzeba było dać własny czy był ten ze steam'a.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Email ten , który podawałeś podczas zakładania konta nie pamiętam czy trzeba było dać własny czy był ten ze steam'a.

a jak sprawdzić ten z  iss ? bo mam na steam i loguje mi się z automatu ... 

Opublikowano

a jak sprawdzić ten z  iss ? bo mam na steam i loguje mi się z automatu ... 

Taka prośba, choć to nie mój problem. Podaj rozwiązanie swojego problemu, pewnie innym się przyda ;) W temacie nioskuje, że rozwiązałeś swój problem, bo w innym temacie zadajesz pytanie o "lagi" :)

test

Opublikowano

Taka prośba, choć to nie mój problem. Podaj rozwiązanie swojego problemu, pewnie innym się przyda ;) W temacie nioskuje, że rozwiązałeś swój problem, bo w innym temacie zadajesz pytanie o "lagi" :)

Nie zadaje pytania o lagi tylko podaje odpowiedź 

''Nie. Wyłącz skype i inne  nie potrzebne programy ''

więc troszke czytania ze zrozumieniem 

jak mam rozwiązać swój problem jak nikt nie podał mi na nie odpowiedzi ... ? 

Mam iss na steam i jak wpisuje email ze steam haslo i nic ;)

a i jak już to pisz wnioskuje a nie ''nioskuje'' 

Opublikowano

@Up. Luzik. Źle zrozumiałem dialog i Twoja "odpowiedź" ;)i zle wyciągnąłem WNIOSKI :)

Luzik ;)

test

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po co tak kombinować ? Można przecież sciągnąć klienta gry Aftermath i zarejestrować się a w  Serial number podac taki key FREE-AFTERMATH-ALPHA ­

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

Musisz pobrać client gry, zarejestrować konto i podać w nim swój kod, który otrzymałeś. Polega to na tym że przez jakiś czas, lub na stałe (niewiem na jaki okres) masz darmowy dostęp do nowej produkcji Aftermath do czasu, gdy pojawi się finalna wersja gry. Dalej niestety nie wiem jak to będzie, czy osoby, które miały dostęp do bety itp. będą mieć pełną wersję gry finalnej, czy będą musieli ją zakupić. Osobiście podejrzewam że będzie to ta druga opcja.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...