Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO RECENZJA] Cities: Skylines

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja recenzja świetnego Cities: Skylines, które najnowsze SimCity zjada bez popity. Wielki sukces tej gry cieszy tym bardziej, że nosa EA utarło niewielkie fińskie studio, złożone ledwie z kilkunastu pracowników.

W citybuildery nigdy nie grałem, a ten wciągnął mnie na długich kilkadziesiąt godzin. To dowód na to, że gra ta jest dobra dla każdego - gorąco polecam!

Opublikowano

Naprawdę super się tego słucha. Masz świetny głos, mówisz na temat, a słuchającego udaje Ci się zaciekawić tak, że chce się oglądnąć film do końca. Przekonałeś mnie do tej gry w 100%. Będzie chyba kolejne wyróżnienie w ROTW.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Pokazujesz znowu że potrafisz zrobić świetną recenzje, krótka, konkretna, najważniejsze powody dlaczego powinno się zagrać, świetny głos.

Opublikowano

10/10 głos prawie jak w topowej dyszce ale czasami mówisz jakbyś "dławił się śliną" ale do tego nic nie mam.

Mówisz długo i na temat co wiąże się z dobrą oceną,nie interesują mnie gry typu sim city ale to w jaki ty sposób to przedstawiłes naprawdę robi wrażenie.

Opublikowano

Świetnie nagrana recenzja masz u mnie suba :)

a co do nowego simcity to zgadzam się gra jest bardzo słaba a twoja recenzja zachęciła mnie do pogrania w Cities: Skylines jak znajdę wolną chwile to na pewno chętnie zagram

http://mmorank.pl   blog  poświęcony tematyce gier MMO

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardziej robzudowana wersja sim city! :D - Tam gdzie EA zrobiło błąd, Cities Skylines to naprawiło. Jak najbardziej zachęcam do zagrania :3

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...