Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Permission.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobi mi ktos permisje do tyych rang tylko bez  "*'" bo jak tos ma opa i to to nie mozna go bic o to te rangi :Wlasciciel,KidMod,Admin,HeadAdmin,YouTuber,GlobalMod,Opiekun,

prosze o to pluginy:           Adminshop,authme,automessage,autorank,autosaveworld,azrank,chatmanager,chestshop,citizens,coloredsings,combatlog,craftscripts,essentials,factions,ichat,iconomy,informer,itemstatsplugins,jobs,joinmessage,lwc,Mineresetlite,Motdmanager,Multiverse-code,multiverse-portals,mypet,nocheatplus.otherdrops,permissionex,plotme,Pluginsmetrics,pvplevels,rpgitem,shop,singshop,skquery,skript,TimTheenchanter,treasueChest,update,updater,Worldedit,

Opublikowano

Trudno jest zrobić takie permisje? Jak widać na twoją inteligencie tak.

Masz plugin lub pobierając, sprawdzasz jakie ma permisje i potrzebne ci permisje dajesz do danej rangi.

Jest tu tyle pluginów i tyle rang że tego będzie tak dużo że nawet mi, lub większości ludzi nie będzie chciało się robić za darmo. W dodatku nie wiem na jakiej zasadzie będzie serwer działał. Wezmę dam permisje do np: VIPa a tobie się to nie spodoba bo stwierdzisz że ta permisja powinna być w graczu, i co w wtedy?

Ty robisz serwer i ty wiesz najlepiej na jakiej zasadzie ma działać, i jak ma to wyglądać.

A nie wszystko biorą z internetów same gotowce, a potem serwer gówniany i do dupy.

Bez obrazy proszę, i pozdrawiam.

531001454960877632167.png

Opublikowano

Popieram przedmówcę, najgorszym rozwiązaniem jest pójście na łatwiznę i zwalić robotę z permisjami na kogoś innego. Jako, że permisje to właściwie podstawa funkcjonowania serwera, sam musisz wiedzieć co kto może.

P3Mo0F4.gif

Opublikowano

­Ziomeczku skąd ktoś może wiedzieć co chcesz udostępnić dla graczy a co nie ? ;) To robota tylko dla właściciela serwera :P

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

ja chciałem tylko żebyscie mi zrobili permissje do wlasciciela moda kidmoda admina headadmina bo ja tak tego za bardoz nie tylko bez op "*'

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKirad253

To, że ty chcesz to nie znaczy, że ktoś ci to zrobi na zawołanie. To od ciebie zależy jakie komu chcesz dać permissie. Nikt za ciebie nie będzie decydować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...