Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z rangą.Gdy przydzielono mi range było to s3 stwierdziłem okej jestem silverem bo tak gram i nie miałem do tego pretensji ale gdy przegrałem już jakieś 200h nabrałem skila i doświadczenia umiejętności taktyk itp to jest straszny problem z wyjściem ponieważ ja moge otwierać ale co z tego?Przydzieli mi człowieka grającego jak bot i musze się męczyć a ja jakimś Globalem nie jestem aby mieć Ace co runde i niestety wybijam się i po jakimś czasie spadam bo dostaję jakiegoś unrankeda albo wybostowanego gracza. Nie jestem żadnym Prosem nie wywyższam sie ale chciałbym zagraćNORMALNIE.

Co robić?

post-681125-0-85148500-1428058161_thumb.jpg

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Wyboostuje cie za skiny do golda i bedzie spoczko

mam dmg na moim koncie

Opublikowano

kup sobie jakies konto zbustowane, jak  nie bedziesz spadał to znaczy że jednak jestes lepszy nisz ranga na której grasz narmalnie

Pasjonat
Opublikowano

Tu się liczy RWS, izak to dokładniej tłumaczył, możesz zobaczyć odcinek. Żeby awansować musisz mieć jak największy udział w wygranych rundach. Mimo, że zabijasz dużo osób to Twój współczynnik jest mały, bo zabijałeś w przegranych rundach itp. Ogółem RWS jest mały przy porażkach.

Tak naprawdę ciężko będzie Ci cokolwiek zrobić, ale z takich rang wyjść najciężej. Zresztą haxa, albo afk możesz znaleźć wszędzie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Mi już nie chodzi o sam wynik tylko o ludzi z którymi gram chciałbym pograć z przyjemnością a nie z Rage bo mam w drużynie człowieka który biega z nożem przez 16 rund....

Jest to uciążliwe i z każdym dniem myślę o zakończeniu grania rankingowych gier

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...