Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do orania na nowym koncie

PaNiErKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wróciłem do lol'a po tej fali banów co była w styczniu, byłem w gold II

Założyłem nowe konto (mam już 7lvl) stawiam raczej na jedną postać, chce ją ogarnąć do perfekcji i teraz nasuwa się pytanie jaką postacią wybrać ?

Zależy mi na tym żeby:

-postać po prostu orała 

-nie była nudna

-cena do 6300 :p

-linie: top mid jungle (byle nie bot)

-preferuje raczej ad, ale to najmniej ważne 

Kiedyś grałem kha'zix'em dawno dawno temu był to mój main (jak się jeszcze nim na midzie grało) i w tedy rzeczywiście nim orałem ;d

Co o nim sądzicie ?

Opublikowano

Ja na low elo grałbym Jaycem, bardzo silny ;)

+poke

+harras

+ogromny damage w każdej fazie gry

+mocne cc

+łatwo się farmi

+łatwy push

Opublikowano

1. Riven - Fajna do orania na low elo, na wyższym rrównież daje rade. +shield, dash, R dodaje AD, bardzo mocne 1v1.

2. Zed - Bardzo mocny champ, na którego po prostu nie nawidzę grać, łatwo eliminuje ADC, czy też APC.

3. Xerath - mój main z IV sezonu. Bardzo mocny laning phase, dobry poke, łatwa farma. +poke, stun, R dzialajace na duza odleglosc. -papierek i to bardzo :<

Opublikowano

Trynda:

Idziesz mida albo topa i ownisz kazdego na niskich levelach jak i low elo. Adc na 2 buły, apc na 3. Izi penty.

Nasus:

Dużo nie trzeba mówić. Farma farma farma, a potem masakra przeciwników. Starasz siet o jak największą ilość stakow, także postać bardzo fajna do mainowania, bo z każdym meczem zyskujesz wprawę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masterkiem można śmiesznie się pobawić, teemo, kata, zed, riven. Kha zix jaknajbardziej, mocne i mobilne. Na low elo zwyzywają cię za cheaty jak będziesz robił double jump i oneshot.

Opublikowano

Riven! Piękna postać, małe cooldowny, ogromny DMG. Stun i tarcza (skalująca się z AD!), knockup i potrójne Q. Ulti zasięgowe, dodatkowo daje Ci więcej AD. Pasywka też świetna do 1v1. Łatwo ogarnąć postać. Nie nudzi się, jest wiele tricków dla Riven i jej mechaniki.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Pewna osoba przekonała mnie do Rengara.

+Niewidzialność

+Heal

+Snare

+Potężne DMG

+Fajny pasyw

-Może być na początku ciężki do opanowania

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Właśnie najbardziej lobię postacie które moją duży dmg i skupiają się na danej jednostce tak żeby eliminować wszystkich z drużyny po kolei 

Gram bardzo agresywnie ale lubię często użyć jakiegoś podstępu żeby kogoś zabić, linia jest tak na prawdę dla mnie dowolna bo lczy się tylko to jaką postacią gram

Chyba najbardziej podobają mi się te postacie :

-Kha'zix

-Rengar

-Zed

-Yasuo

Która z tych 4 postaci jest najlepsza ? (po ogarnięciu)

Opublikowano

Yasuo, rengar, zed z tym że yasuo, zed bardziej mida, a rengar jungla (top opcjonalnie) zależy co Ci bardziej leży i która linia

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Graj tym czym będziesz umiał, bo jak nq cheatach grales ciągle, to teraz nic nie umiesz .

Spróbuj ogarnąć Riven i Zeda . Mobilne postacie z ogromnym DMG em i wieloma możliwościami outplayu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...