Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jak i gdzie kupić coinsy?

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy to dobry dzial no ale jak nie to prosze o przeniesienie.

Coinsy planuje sobie kupic na http://solo-gaming.eu/pl/bo jest tanio i wiele osob uzywa tej strony do kupywania coinsow. Moze mi ktos pomoc jak kupic te coinsy? I czy one kurierem przyjezdzaja do domu czy jakis kod dostaje na emaila i wpisuje.

PS: mam PS4 fifa 15.

--

Opublikowano

Witam nie wiem czy to dobry dzial no ale jak nie to prosze o przeniesienie.

Coinsy planuje sobie kupic na http://solo-gaming.eu/pl/bo jest tanio i wiele osob uzywa tej strony do kupywania coinsow. Moze mi ktos pomoc jak kupic te coinsy? I czy one kurierem przyjezdzaja do domu czy jakis kod dostaje na emaila i wpisuje.

PS: mam PS4 fifa 15.

ja jebie ty z tym kurierem tak na serio? XDDDDD

kupujesz wystawiasz zawodnika i oni ci kupuja tego zawodnika

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Ehhh czlowieki 1 raz kupuje wiec nie wiem w rejestracji trzeba bylo podac miejsce zamieszkania itp. wiec dlatego dalem to pytanie a wy juz dupsko spinacie bo tak napisalem...

I ja nie chce kupowac sobie zawodnika tylko doladowac sobie coinsy np. zeby otwierac paczki.

--

Opublikowano

Ehhh czlowieki 1 raz kupuje wiec nie wiem w rejestracji trzeba bylo podac miejsce zamieszkania itp. wiec dlatego dalem to pytanie a wy juz dupsko spinacie bo tak napisalem...

I ja nie chce kupowac sobie zawodnika tylko doladowac sobie coinsy np. zeby otwierac paczki.

To polega na zasadzie.

Wystawiasz zawodnika za określoną kwotę coinsów, uiszczasz opłatę w serwisie, oni kupują od Ciebie tego zawodnika i masz coinsy :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

teraz nie ma opcji takiej opcji :) sa przedzialy cenowe  

Wprowadzili to ze względu na takie transakcje, zauważyłem to właśnie po wejściu do gry. Zniknęły na wielu serwisach możliwości kupna coinsów na PC. Wydaje mi się że to może być koniec takich transakcji. ;/

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ale nie da sie normalnie kupowac coinsow tylko za $ a nie za sprzedaz zawodnika? I czy kiedy wystawiam tego np. Benzeme to musze placic $?

--

Opublikowano

Ale nie da sie normalnie kupowac coinsow tylko za $ a nie za sprzedaz zawodnika? I czy kiedy wystawiam tego np. Benzeme to musze placic $?

o co ci chodzi bo ja juz nie rozumiem...

chciales kupic coinsy to musisz zaplacic $$$

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

wielki k***a jaracz marihuany ganja mafia

wez odstaw te narkotyki bo ci mozg wypalily

kurierem do domu coinsy przyjezdzaja

japierdole beka xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko będzie napisane na stronie , ty wystarczy że wystawisz zawodnika za określoną kwotę , pamiętaj aby najpierw wystawić zawodnika ,a następnie wysłać forumularz.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...