Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# zwija lola na pasek i nic się nie dzieje specjalnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo halo, mam sobie dzisiaj taki problem że jak włączę grę to załadują się skrypty takie jak. ezEvade, oracle, mini map hack ale skrypt do postaci już nie a jak się załaduje to można najwyżej nim lashitować miniony. Gdy klikam F5 to lola na pasek zwija i się nic specjalnego potem nie dzieje. Co robić?

xD

Opublikowano

Halo halo, mam sobie dzisiaj taki problem że jak włączę grę to załadują się skrypty takie jak. ezEvade, oracle, mini map hack ale skrypt do postaci już nie a jak się załaduje to można najwyżej nim lashitować miniony. Gdy klikam F5 to lola na pasek zwija i się nic specjalnego potem nie dzieje. Co robić?

bo minimap hack i oracle ponoć blokuje zaraz sprawdze czy minimap hack czy oracle.. raczej te dwa skrypty wyłącz je i będzie działać skrypt jak hulalal

minimap hack blokuje odrazu uprzedzam oracle czyste. :) był kiedyś też taki czas jak minimap hack też blokował.

Opublikowano

Tak, minimap hack blokuje . Nie naciskaj zbyt często f5 bo wywala z gry z powodu "Bug Splat" najlepiej zostaw jak jest tylko przytrzymaj "SHIFT" i będzie śmigać :)

mi minimap hack jakos nic nie blokuje.

reinstall L w moim wypadku podzialalo.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

No ale jak to możliwe że w 3 godziny się coś zje*ało? Robiłem reinstall L# i naprawiałem klienta gry nic nie pomaga 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...