Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultra Music Festival 2015

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wiem ze tu jest sporo osób ciekawych tego festiwalu, co sądzicie o tegorocznej edycji?

Moim zdaniem jakoś trochę kijowo, scena bardzo kanciasta i mimo wielu ekranów w dzień straszy swoim wyglądem, niedużo ludzi jak na taki festiwal, a widownia to dramat- jacyś dziwacy max. 20 lat w kolorowych ubraniach, z jakimiś rurkami, dziwacznymi ozdobami i kolorowymi włosami. Ech.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

W tym roku nie było źle aż tak. Podobno nikt nie grał z gotowca. Tylko śmieszne było jak grali Deep Housowcy i Live Stage. np. ludzie próbujący się bawić do Clean Bandit, jakie to było żałosne xD Brakowało mi jakiegokolwiek streamu z setu Portera Robinsona, Above & Beyond bo czekałem głównie na nich. ASOT Stage wypadł dobrze. Na mainie źle się słuchało tylko Garrixa i Skrillexa z Jackiem U i Bieberem, a nie jeszcze Dasha Berlina(boże ;_; ) i Armina bo też zagrał g**no. Dobry set od Knife Party, Galantis i klasyków typu Prydz, PvD, Armin na ASOT stage, Bayera. Jeszcze raz wspomne o tych spokojnych setach do których nie ma zabawy. Nie ma to żadnego prawa bytu na UMF i Tommorowland, nie ma jak się do tego bawić i nic, a nic tego nie zmieni.

edit//

https://www.youtube.com/watch?v=8j6S4EJWe98

xD  xD  xD

edit2//

tego setu mi brakuje ;_;

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

@Gabrielek Osobiście nie rozumiem, jak można nie umieć tańczyć do Deep House. Z chilloutowym może być faktycznie problem, ale do basów u Tchamiego na przykład można zaje*iscie wywijać ;]

Heldens spieprzył, a szkoda bo jego hildip podkasty są świetne, a na UMF to było takie niewiadomo co :/

A Clean Bandit- beka, ale to prawdopodobnie jedyny nienagrany występ na festiwalu xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Edit obejrzałem właśnie seta Skrillexa- z*******e wizualsy, świetny set, nie wiem na ile on został nagrany, ale zawiera masę mashupów i w przeciwieństwie do wielu gwarantuje ciągła zabawę, a przejść praktycznie nie ma ;) moment, w którym puszczają ogień albo lasery- z*******y. Widać tysiące wywalone w oprawę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...