Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hajsy na telefonie

czarekss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko , jak co miesiąc kończy mi się kasa na koncie mam do wydania 50zł , i szukam jakieś stronki czy coś w tym rodzaju żeby wysłać sms np za 30zl i dostać jakiegoś skina do cs'a znacie może jakas? próbowałem już csgo.sklep.pl ale kasa poszła na marne , a skinów nie ma ;3

Opublikowano

Wystarczy poczytać komentarze na FB o ich super szybkiej wysyłce, ludzie od lutego czekają na skiny więc nie polecam stimshop.

Opublikowano
http://stimshop.pl/

Polecam  :)

Wysyłka w miesiąc :rolleyes:

a co powiecie o skinmarket.pl  ???

Aktualnie jest to najlepszy sklep sms, wszystko dlatego, że jest w pełni zautomatyzowany i nie musisz czekać kilku tygodni jak u konkurencji, z tym że skończył im się właśnie towar, ale powinni dodać nowy asortyment w kilka dni. Polecam :)

Edit: Statystyki mówią same za siebie :) Ponad 9k kupionych skinów.

403611428149507753872.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ziomek na nóż na takiej stronie nie ma mowy :) To co oni zarabiają na tych wszystkich sms w ciągu miesiąca to 1 kosa. Więc oni za tym za wiele tracą. Jedyne dobre to może jakiś cyrex czy wulkan ale to tylko tyle :)

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...