Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj mam zamiar stworzyć serwer inny niż wszystkie to znaczy,że będzie można tam używać niedozwolonych programów między innymi fly-hacka , fastbreaka , nukera , killaury i bęnda tam gildie :) Piszcie to o tym sądzicie.

W skrócie to będzie serwer EasyHC na którym będzie można cheatować. 

Opublikowano

Według mnie to wygląda w ten sposób: nie dam rady pobanować wszystkich z niedozwolonymi programami to pozwolę im na nich grać. Osobiście bym nie zagrał. Jak już masz zamiar zrobić taki serwer to proszę tylko nie EasyHC bo tego jest za dużo.

Opublikowano

Według mnie to wygląda w ten sposób: nie dam rady pobanować wszystkich z niedozwolonymi programami to pozwolę im na nich grać. Osobiście bym nie zagrał. Jak już masz zamiar zrobić taki serwer to proszę tylko nie EasyHC bo tego jest za dużo.

To jaki serwer bys chciał?

Moja Rada: Stwórz SkyBlock'a czy Jakiś Serwer z Autorskimi Mini Games'ami

Serwer SkyBlock już jest jak wejdziesz na mysg to tam masz skyblock.

Opublikowano

Jail to nie wiem co to jest to jest chyba więzienie a jeżeli chodzi o autorskie rzeczy to muszę mieć technika kupionego.

Opublikowano

Ja myślę, że serwer dla cheaterów to słaby pomysł.

Uważam, że można zrobić skyblock, tylko żeby np. było jakoś ułątwione kopanie kobla, bo jest to strasznie monotonne.

Można też zrobić Freebuild+Survival, też nawet fajny tryb według mnie.

Opublikowano

Coś mi się nie widzi taki pomysł. Może zrób jakiegoś fajnego SkyBlock, ciekawego Jaila, RPG lub może masz jakiś swój oryginalny pomysł. Stwórz coś czego jeszcze nie było.

Opublikowano

To będzie wielki cheaton to wypalić wypali ale nic nie będzie z tego. 

No jak chcesz robić coś takiego to rób ale reklama musi być zawsze. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...