Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze się muszą zgadzac

dojednorazowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Zacznę od tego, że jestem nowym użytkownikiem i wymagam jedynie zrozumienia. To co jest zawarte w dalszej części postu, na pewno nikt nie pochwala. Napiszę wprost, otóż chodzi o ściągnięcie z cudzego konta,(jak kto woli, kradzież) całego ekwipunku, wartego jakieś około pięciu euro. Użytkownik, to mój znajomy, który ponad dwieście dni temu porzucił te nie zbanowane konto (nie ono jedyne...). Od tamtego czasu również przestał się ze mną kontaktowac. Nie chcę jemu w jakikolwiek sposób zaszkodzic, ale proszę mi uwierzyc, jemu nie nic się nie stanie(aczkolwiek, on do tego konta na pewno nie wróci), a ja wyjdę z długów. Teraz pytanie, czy pomożecie? Poddacie konkretny sposób, nie szkodzący, na wykonanie tej akcji? Obiecuje, że ta technika, którą byc może ktoś się ze mną podzieli, będzie stosowana tylko do "takich kont"(w moich znajomych jest jeszcze pare podobnych przypadków). Naprawdę mi na tym zależy, proszę wziąc to na poważnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie da się tak raczej zrobić, bo aby wykonać trade jest potrzebne potwierdzenie maila, a jeśli ma bana, to nie może już tradeować eq które ma na koncie.

Opublikowano

Chcesz ukraść koledze 5euro aby wyjść z długów? :D

Co to za długi? haha

Mafia cię ściga czy jak? a może musisz zapłacić szkolnemu gangowi haracz w skinach?

Opublikowano

Czuję się winny, że od dłuższego czasu nie oddaje waluty koledze, którą mi z łatwością przesyłał w postaci kluczy, oczywiście na moją prośbę...chcę zresztą wyjśc na swoje, bo nie ciągle kolega mi pożyczał, a również kupiłem dotąd z 2x30zł psc :/ Teraz chcę to odpracowac, bo nie ma co się łudzic, że wreszcie trafie na coś korzystnego...popełniłem błąd. Zdarza się, prawda?

I tak, wiem - "tylko nie czyimś kosztem", ale jak mówiłem, to nie zaszkodzi.

Opublikowano

na jakiej zasadzie działa ten account stealer?

Po odpaleniu tego pliku przez twoją ofiarę dostajesz jego login, hasło i bodajże email.

b_560_95_1.png

Opublikowano

dobra,ale żeby wbić komuś na konto to trzeba jeszcze znać klucz ktory przyjdzie na maila a koles moze miec inne haslo i co wtedy?

sprawdzony ten program?

Opublikowano

dobra,ale żeby wbić komuś na konto to trzeba jeszcze znać klucz ktory przyjdzie na maila a koles moze miec inne haslo i co wtedy?

sprawdzony ten program?

Za kod odpowiada ten pakiet, spróbuj napisać do autora może Ci sprzeda

282511428074060753872.png

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...