Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ propnuje ponad 600 zwojów EQ na S1 za moje konto (mag i luk 85+) 

podajesz mi login ustawiasz sobie zmiane hasla na stronce, dajesz mi haslo liczysz do 10 zmieniasz ja lukam na samej stronce nick postaci i czy mail nie jest raz w tygodniu, jesli wszystko jest okej zmienisz juz to haslo na nowe. logasz na s1 laduje zwoje i daje ci calosc odrazu jesli juz to dam, no to nowe haslo i maila podajesz :) i mysle ze moge ci zaufac, bo jesli mnie owalisz na te zwoje to porobie sobie ssy z rozmowy i masz dymy c nie :D

no w sumie tez 

ale ja ziomkowi zaufalem i to byl dobry sposob
 mam nadzieje ze ty mi tez ufasz
 wiec jak? pasuje wymiana? :)
 aa i jestes ciagle zalogowany na tym magu az poki hasla nie zmienie :P
 zmienisz*

na stronce lukam nick postaci czy sie zgadza

i czy mail nie masz raz w tygodniu

ale wole miec pewnosc 

ja tak sprzedalem i ja tak kupie
moim zdaniem dobry sposob
nie mam jak ciebie okrasc :)
wiec jak? :)
zgoda? :D

Ale patrz...

co ja moge na stronce -.-
jedynie co to ci haslo zmienie
 i co mi to da?
skoro ty i tak mozesz mailem odzyskac haslo na nowe
nie ogarniam cie
 ja tez sie balem
 ale przemyslalem ze nie ma mnie jak okrasc 
i tyle
 nie okradł :D
 nie no dobra, nie bede juz wiecej namawiał.. bo zaraz wyjde na zlodzieja :) nie chcesz w moj sposob, trudno. Znajde inne konto :0

co tu kombinowanie?

dajesz pasy lukam na stronie zmieniasz haslo daje kase dajesz nowe haslo i maila
zero kombinacji 20 sekund wiecej -.-
zgadasz sie czy szukac dalej? :)

nie ma opcji :P pierw musze sie zalogowac na stronce :)

slucghaj tak sprzedalem tak kupie
wszystko uczciwe
 nie wiem o co ci chodzi wgl
jak ja mam okrasc...
porazka -.-
 koniec... bo matka drze morde ze mi korki wyjebie ;/

Opłaca się?

Czy to oszust, który chce wyłudzić dane i okraść?

Ten sposób wymiany jest BEZPIECZNY?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Podaj jakieś dane kolesia ,który lvl'ek ma ,nick postaci itd.

A na wstępie od razu odradzam tobie. Jakbyś był taki miły i jeszcze powiedział coś o tych dwóch kontach... Bo jak masz puste to możesz ryzykować.

Podaj wszystko co potrzebne (domyśl się) ,ale mimo wszystko odradzam. U mnie mogłeś kupić tanioo xD

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Typowa akcja oszusta...

Jesteś na jego koncie, na stronie. Zmieniłeś sobie hasło i on na Twoim też.

Ty logniesz, a on nie. Wbija Ci na konto i masz po koncie.

Nie polecam wdawać się wgl. w takie wymiany. Kupować konto lub jakieś itemki to tylko przez Allegro i inne tego typu strony.

giphy.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNaNaTraTra

Wprost przeciwnie, postacie są zapełnione (to 1 konto)

Mag karty +9-11, 50kk w kieszeni, fajne eq, dużo kamieni perfekcji, szacun na serwerze na łuku (szczególnie na łuku) i magu od premiery (enigma).

Nicki są genialne, autorskie, bez cyferek, PL, obraźliwych słów. Autorskie i krótkie :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Dlatego wręcz zabraniam tobie wymiany ,ponieważ gościu to już pewny oszust ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

2 dodatkowe informacje:

Warto dodać, że znam jego nr telefonu i facebooka, więc można go zlokalizować w wypadku kradzieży :D

Pisał, że sprzedał konto w taki sam sposób. Jego konto to był łuk jakiś 90+ z DH +15, wk +13, zwiad +13, rang +13, sin +11 i eq u7+8.

Nick

Darkneesman

(93 lev :O)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Avalon? Jeśli tak to kojarzę chyba gościa i w tym wypadku stanowczo odradzam. Byłem z nim chyba w fam swego czasu i jest to osoba dosyć nie pewna.

Opublikowano

Avalon? Jeśli tak to kojarzę chyba gościa i w tym wypadku stanowczo odradzam. Byłem z nim chyba w fam swego czasu i jest to osoba dosyć nie pewna.

Proszę o stanowcze i pewne posty! :)

||

\/

po zmianie hasla i przed lognieciem na nupka logujesz sie na stronie czy maila nie zmienilem i jak nie no to logasz na napka

to co pisalem
i tez chce zaufanie
 ktorego nie ma..
 a ja ci ufam, bo chce jako 1 dac zwoje
 teraz jade kurde autem na lapku czekalem tyle.. eh a ty nie chcesz sellnac w moj sposob

Sprawdzalem i nie moze mi usunąć konta, nie moze zmienic hasla i maila bo na mój stary przychodzi. A jak wbije na moje konto przez client NT jak bede w nosville to bedzie ID UŻYWANE. Wypowie się ktoś jeszcze? ._. 

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Na stronie może usunąć Tobie konto :)

Chcesz to się wymień ,ale potem bul dupy będziesz mieć że okradli :)

Opublikowano

Nie może, ponieważ można to odwołać.

Witaj <NICK>!

Twoje konto zostanie skasowane po 7 dniach, od daty wysłania tej wiadomości.

Aby cofnąć ten proces, prosimy zalogować się na stronie internetowej w przeciągu tych siedmiu dni i w menu "Ustawienia", pod "Skasuj konto" kliknąć na "Przerwij"

Macie pomysły jak bezpiecznie się wymienić?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...