Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działające skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO ale co to znaczy niby ?  robilo mi tam niby jakis update ale nic nie dziala jak wlaczyam gre to  wywala mnie na pulpit i jak wracam to mam napis u gory ale nie dziala nic

Właśnie przez to ci tak robi, mnie tak samo 15 min temu zaczęło robić i nie działają mi praktycznie żadne skrypty.

Spróbuj jeszcze zmienić nazwę folderu l# na LSD3FD2B6F mnie teraz pomogło.

junior.jpg

Opublikowano

Wy naprawdę jesteście pojebani, nie wiem co wy robicie z tym folderem ale ja nie mam żadnych problemów i napierdalam na wszystkich skryptach i wszystkie działają 

Oczywiście paczuszka od @BrainOnly <3 <3

Szczerze gównie mnie jego paczka interesuje i tak to możesz mówić do swoich kolegów jak nie masz zamiaru pomagać to się nie wypowiadaj :)

junior.jpg

Opublikowano

Szczerze gównie mnie jego paczka interesuje i tak to możesz mówić do swoich kolegów jak nie masz zamiaru pomagać to się nie wypowiadaj :)

Masz tyle tematów z pomocą na joduska oraz tutaj wystarczy poszukać a nie zakładać nowego tematu ;)

I dlatego nie odpowiadam na serio jak komuś nie chce się poszukac;)

Opublikowano

ten sposób z zamianią nazwy nie działa, tworzy się nowy folder z taka samą nazwą przed zmianą.

Opublikowano

ten sposób z zamianią nazwy nie działa, tworzy się nowy folder z taka samą nazwą przed zmianą.

Spróbuj jeszcze raz pobrać paczkę, zaktualizuj wszystkie skrypty i biblioteki Sharpa pobaw się  w to

Albo naciśnij F5 w grze .... bo może zapomniałeś

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz pobrać paczkę, zaktualizuj wszystkie skrypty i biblioteki Sharpa pobaw się  w to

Albo naciśnij F5 w grze .... bo może zapomniałeś

F5 nigdy nie zapominam, nie mam jego paczki mam swoją, skrypty zawsze mają update, co do bilblioteków mam wszystkie, mniej więcej.

Opublikowano

mi robilo akualizacje i przy samym koncu wyskoczyl mi jakis blad ale nie iwem co to bo wylaczylem odrazu da sie jakos zrobic cos zeby aktualizowac to jescze raz nie wiem

Opublikowano

Jakie skrypty ci nie działają, można ss z twojego sharpa ;)

Oraz folderu ( zawartość jego ) folder sharpa mi chodzi

na customie działa bez problemu wczytują się te które zawsze mam on i skrypt na postać. teraz sprawdze na urfie.

tak jak myślałem na urfie nie działa L# nie wczytują się skrypty lol.

Opublikowano

na customie działa bez problemu wczytują się te które zawsze mam on i skrypt na postać. teraz sprawdze na urfie.

tak jak myślałem na urfie nie działa L# nie wczytują się skrypty lol.

'Nie wiem jak to możliwe mi wszędzie działa L# ;///

poszperam coś ale nie wiem czy jestem ci jeszcze w stanie pomóc ;(

Opublikowano

'Nie wiem jak to możliwe mi wszędzie działa L# ;///

poszperam coś ale nie wiem czy jestem ci jeszcze w stanie pomóc ;(

mam bana na 4 dni na joduska me xDD

lecz pewnie nie jest to powodem. ;p

a jebie mnie to idę spać pewnie rano będzie działał, ale marne szanse.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale od wczoraj nic się nie zmieniło. Wciąż ładuje mi tylko evade, MA, minimap hacka i nic po za tym a innym podobno działa, więc o c**j chodzi?

Opublikowano

Zeby dzialalo trzeba wylaczyc podobno minimaphacka i orcale, bo blokuja cos tam...

mi osobiscie po wylaczeniu tych skryptow marksman dziala dobrze :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

A ja nic nie muszę wyłączać ani nic włączać xD Wystarczy, że odpale magiczny plik ' Loader.exe ' i wszystko śmiga :D Może po prostu zapisz sobie skrypty i reinstall pomoże ? ;D

Opublikowano

Zeby dzialalo trzeba wylaczyc podobno minimaphacka i orcale, bo blokuja cos tam...

mi osobiscie po wylaczeniu tych skryptow marksman dziala dobrze :D

zrobcie reinstalke powinno pomoc

wylaczenie map hacka i oracle nic wam nie da, zwykla glupia historyjka wymyslona przez jakiegos "znawce"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...