Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Easy Survival?

xWatx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co myslicie o serwerze typ Easy Survival? Tak wiem jest ich sporo, ale zauwazylem ze na wielu serwerach nawet tam gdzie gunwo co jest gra prawie caly serwer. Ja oczywiscie bede mial kilka autorskich pluginkow ktorych nie ma na innych serwerach a jak juz to rzadko. Jaki drop byscie chcieli...?

Diax: 7,5% 1-3

Emerald 8.1% 1-3

Iron 12% 1-3

Wiele innych..m

taki % dropu spoko bylby?

Dodam tez ze bede mial min. 2 reklamy u malych yt 1000-5000 subow. Napisalbym wam jakie pluginy beda, ale zgapicie... SV zwyklego nie oplaca sie robic o dzieci uwielbiaja easy bardziej...

//Edit

Jaki ustawic % tnt ze stone? Aha zmniejszyc explozje tnt do 2-3F? Na easy szybko mapke niszcza czy nie? Co ile robicie nowe edycje?

Opublikowano

Jak dodasz coś od siebie, coś czego nie ma na innych serwerach to spoko

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Zależy ile graczy poleci Twój serwer ;P Wystarczy jeden który napisze w komentarzach pod reklamą filmu że serwer jest fajny itd, wtedy prawdopodobnie (50%) uruchomi to taką reakcję łańcuchową i będzie ich coraz więcej ;)

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Z nową edycją bywa różnie ;D Jak miałem serwer robiłem co 2 miesiące ;) Ale możesz robić co miesiąc albo 3 to zależy od graczy ;D Jak chcą koniecznie nową edycje to robisz nową edycje. Co do dropu nie jestem pewnien ;D A tnt możesz ograniczyć ;) Proponuje jeszcze drop do eq :D

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Serwer aby grało na nim dużo graczy musi być Unikatowy z jakimiś nowościami a nie zwykły serwer z funnyguilds gdzie jest duzy drop, takich serwerów jest zbyt dużo od kiedy paczki na serwer EasyHC ukazały się na Forum.

Opublikowano

Dodaj autorskie pluginy napisane przez siebie samego a jeśli nie potrafisz pisać pluginów może kogoś zatrudnij.

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Pluginy pisac umiem tak sobie zaawansowanie nie. Ale wiekszosc metod obczajalem i probowalem ostatnini czasy i wymyslilem przy okazji pomysly :). A w ogole jeszcze jeden znajomy z rl pisze pluginy w razie czego pisze do niego a on mi je wykona :).

Opublikowano

EasyHC? Jak dla mnie jest tego tak dużo ale i też słabo zrobione. Więc jak dodasz coś Nowatorskiego, coś co odświeży rozgrywkę to jak najbardziej tak. (Nawet sam o tym napisałeś) mam nadzieje że pomogłem :)

Opublikowano

To już nie wypali...

Maks 15 osób będzie.

895041b0b72123aamed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...