Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZARNY 81

--BOSMAN--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  a więc zaczne moją krótkie opowiadanie o graczu CZARNY81  pewnie sporo  ludzi go zna,;) więc przygoda z tym hmmm... kimś rozpoczeła sie jakieś 3 lata temu oczywiscie w CA ,no cóż na początku  imponował mi ,w walce z hakerami,raportował każdego co lepiej gral,wszystko wydawalo sie być oki też zaczełem raportowac itp, aż tu nagle pieknego dnia po pracy  chce odpalic CA a tu  piękny napis BAN PERMAMENT ??    ja ale za co przeciez gram czysto ?? pierwsza mysl pogadam z czarnym81 przeciez on coś poradzi jest obeznany w te sprawy i znał niby moderatora forum CA, a wiec gadam z nim ze bana dostałem a tu ciach ..taka odpowiedz za nic nie dostałes musiałes hakowac !!!!!   ale gram czysto mowie on nadal że musiałem hakowac i szkoda gadac ze mna ......... wiec dobra mysle sobie chu..ci ...,Grałem nadal chociaż juz na innym acc czarnego81 spotykalem czesto ale juz jakos  niechcial pisac ze mna ani rozmawiac,oczywiscie zaczoł wyzywać ludzi z clanu że też hakują, bez podstawne domysły jego ,mineły 3 lata a tu proszę jakieś 3 dni temu dowiaduję się i co ciekawe z megafonu bo juz jego  ludzie z clanu  zaczeli plakac , CZARNY81 BAN PERM  za HAKi !!!!!!! :)  tak własnie konczy sie przygoda pana który raportował kazdego kto strzelil mu 3 heady ,podejrzewał  połowe ludzi o haki, a tu nagle taki pech a wiec cóż nexon sie pomylil ??!!! co teraz powiesz  ludzią ktorym wpierałes ze maja haki a grają od dziś  a ty zbanowany za co :)) za nic przecież grałes czysto prawda !!!!????.  Na koniec  ludzie z twojego clanu powinni chyba dorosnąć,bo cos ostanio za czesto kikają graczy i troche za bardzo wyzywają.Pozdrowienia dla clanu . red white nation .   

Opublikowano

Spoko, ale to ma się nijak z ideą działu. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...