Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxHard

ElitarnyPL10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

:D

1info.png

zielony.png

em.pngNazwa serwera: MaxHard

em2.pngAdres IP serwera: MaxHard.ench.pl

em.pngIlość slotów: 100

em.pngTyp serwera: Hardcore

em.pngRekrutacja: TAK

em.pngWersja serwera: 1.7.x

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: NIE

em.pngEnd: NIE

em.pngPvP: TAK

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

[Właściciel] PuszekMC

[Właściciel] Viking
                                                                                  [Administrator
                                                                                  [Moderator
                                                                                  [KidMod
                                                                                  [Helper

niebieski.png

1opis.png

fioletowy.png

Serwer Hardcore Gildie. 

Strona:
Tutaj kupisz range (niżej opisy) Unbana itp.
Rangi:
Vip - Kit vip co 1 tydzień. Fly oraz większy drop                Kupisz na: http://www.29181.enmc.pl/sklep/30117/

S.Vip - Kit Vip i Svip co 1 tydzień. Większy drop od Vip'a  Kupisz na: http://www.29181.enmc.pl/sklep/30118/

Drop ze stona

Diamenty                        dropia ze stone, szansa 1.0%

Zloto                               dropi ze stone, szansa 2.0%
Zelazo                            dropi ze stone, szansa 3%
Szmaragdy                     dropia ze stone, szansa to 2.0%
Wegiel                            dropi ze stone, szansa 5%

fioletowy.png

Opublikowano

Dno serwer, nawet nie jest to hardcore, tylko zwykły survival. Zabiłem się, bo chciałem wyjść z tego czegoś i nie dostałem bana. Serwer postawiony w 99% na gotowych plikach i autorskim spawnem zbudowanym w 10-30min. Nie marnujcie nawet czasu na kopiowanie adresu tego serwera i zaśmiecania sobie listy.

Opublikowano

Mało opisu, na stronie nic nie ma, brak zdjęć. Nie zachęca do zagrania, ponieważ nie ma wystarczającej informacji do zadowolenia gracza.

Opublikowano

Nie polecam. Podszywka max hard maxcraft.pl

Mało opisu, na stronie nic nie ma, brak zdjęć. Nie zachęca do zagrania, ponieważ nie ma wystarczającej informacji do zadowolenia gracza.

Dno serwer, nawet nie jest to hardcore, tylko zwykły survival. Zabiłem się, bo chciałem wyjść z tego czegoś i nie dostałem bana. Serwer postawiony w 99% na gotowych plikach i autorskim spawnem zbudowanym w 10-30min. Nie marnujcie nawet czasu na kopiowanie adresu tego serwera i zaśmiecania sobie listy.

Nie polecam. slabo serwera ocena 0 pff slabo mi nie podobam tego server do kosza serwera

Ale wy nie rozumiecie że zrobić taki chociasz serwer nie jest łatwo?! Zresztą co wy wiecie? Wy tylko hejtować umiecie i nic więcej! Taka jest o was prawda. Jak wam nie pasuje to sami spróbujcie zrobić serwer i wtedy zobaczymy!

CWANIAKI ! ! ! ! !

Opublikowano

@ElitarnyPL10 Posiadam swój serwer, wiem jak trzeba się męczyć, sam ustawiałem permisje nie brałem gotowych z neta.

Pokazałeś jak bardzo jesteś dzieckiem "

chociasz 

"

Co do tematu to powinny znajdować się m.in. Zdjęcia, opisy pluginów lub chociażby pod zakładką 'opis' opis serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...