Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranga z ignorowaniem hasła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak stworzyć range Dostęp ?

Co ona daje ?

Przykład:

nadam ja na kanał 1. VIP ( kanal posiada 6 podkanałów )

I osoba z ta ranga może na nie wchodzić bez znajomość chasła.

Nadajemy ja w channel group a nie w serwer group. Nie chodzi mi tu o range Np; Firiend ktora może wszędzie wchodzić.

Nie mozemy nadać power join chanel ponieważ na VIp 1 nadamy 50 a na VIp 2 51 to VIp 2 będzie chodził na VIP 1 xD

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

*hasła. Co do tematu za omijania hasła na kanał odpowiada: b_channel_join_ignore_password

btw. 100 post ;> 

Opublikowano

*hasła. Co do tematu za omijania hasła na kanał odpowiada: b_channel_join_ignore_password

btw. 100 post ;> 

Nie znalazłem na necie xD A wiesz może czy jest gdzieś darmowa licencja na 100 slotów ? 

I ilem ok. ram na 20-60 os online ?

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Nie znalazłem na necie xD A wiesz może czy jest gdzieś darmowa licencja na 100 slotów ? 

I ilem ok. ram na 20-60 os online ?

Nie ma darmowych licek jest licka Nonprofit ale tylko 512 slotów. 1gb na lajcie starczy :) 

Opublikowano

Nie ma darmowych licek jest licka Nonprofit ale tylko 512 slotów. 1gb na lajcie starczy :)

Ale to co mi podales sie baguje ;/ jak typek jest na kanale t moze chdzic ale jak wyjdzien a poczekalnie i chce wrucic to juz nie moze ;/

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Ale to co mi podales sie baguje ;/ jak typek jest na kanale t moze chdzic ale jak wyjdzien a poczekalnie i chce wrucic to juz nie moze ;/

Bo to jest ranga kanałowa i dopiero jak na kanał wejdzie to działa? 

Opublikowano

Ranga kanałowa z permissią ignore password. Musi ona zostać nadana userowi na kanale macierzystym. Wtedy będzie mógł na niego wchodzić (i podkanały) bez znajomości hasła. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...