Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakie postacie do carrowania w diamencie?

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi o to jakie postacie warto pickowac i na jakie linie, żeby dało się wygrać 4vs5. Mój nick to ElVengadorOscuro możecie zobaczyć czym gram itp. Grając cass, xer, vayne, lee, leo, gram dobrze i prawie zawsze carruje gre. Nie zawsze jednak jestem w stanie wygrać z powodu rzadko popełnianych błędów jak i błędów moich sojuszników. D5 to elo hell. Muszę mieć win ratio 65% minimum. Chciałbym żeby wypowiedziały się osoby które są na podobnym i wyższym poziomie. Czy znacie jakieś taktyki junglowania itp? Jak macie taktyki pomagające w wygraniu to piszcie.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Polecam Riven.

+ Fajna mechanika

+ Wysokie obrażenia

+ Łatwo wygrać linię

+ Mobilna

+ cc (stun + knock up)

- Ciężko o come back

- Wymaga mózgu do gry

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi o to jakie postacie warto pickowac i na jakie linie, żeby dało się wygrać 4vs5. Mój nick to ElVengadorOscuro możecie zobaczyć czym gram itp. Grając cass, xer, vayne, lee, leo, gram dobrze i prawie zawsze carruje gre. Nie zawsze jednak jestem w stanie wygrać z powodu rzadko popełnianych błędów jak i błędów moich sojuszników. D5 to elo hell. Muszę mieć win ratio 65% minimum. Chciałbym żeby wypowiedziały się osoby które są na podobnym i wyższym poziomie. Czy znacie jakieś taktyki junglowania itp? Jak macie taktyki pomagające w wygraniu to piszcie.

Po 1. Piszesz że grasz Cass,vayne,lee,xer,leo. Z czego grasz na League Sharp oraz Bot Of Legends Cassio,Vayne,Xer i nie umiesz tymi 3 postaciami ugrać gry?

Po 2. Wiem że grasz dobrze jak pisałem spacja ci gre wygrywa ;).

A co do tematu żeby warna nie było to polecam ci

Riven, Dravena

Pan wyżej opisał Riven. Jedna z lepszych postaci do samodzielnego carrowania.

Co do Dravena

Z ogarniętym supportem i umiejętnością łapania toporków gre masz wygraną :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...