Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość NX'ów a jej ranga

Rukkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, doladowalem sobie Nxy za 30zł smsem i nadal mam zwykłą rangę. Za ile trzeba kupic zeby copper wskoczyl ?. A moze cos poszlo nie tak

slonsygna.jpg
Opublikowano

Dawno nie grywałem ale coppera się dostawało od kopa za pierwsze doładowanie.

(Moim zdaniem jak kupisz coś za nx/resnij gre powinien się pojawić.)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

By dostac sie na VIP server nie trzeba nawet doladowywac. Teraz jest prosty sposob. Robicie reklame Kolor Key w zakladce Tokken Ads ktora daje wam 70 nx (pojawiaja sie od razu) nastepnie kupujecie jakakolwiek abilitke w sklepie za 48 badz 60nx i dostajecie range copper umozliwiajaca wam wejscie na VIP :)

Opublikowano

Wy kupujecie nx dla rangi czy żeby coś na perma kupic^^ bo na Yt oglądałem takich co na nx wydawali 5000EU. I Podniecali się rangą Diamond haha Choro^^

Opublikowano

Wy kupujecie nx dla rangi czy żeby coś na perma kupic^^ bo na Yt oglądałem takich co na nx wydawali 5000EU. I Podniecali się rangą Diamond haha Choro^^

ile wydałeś kasy na combata? :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

On chciał tylko jednorazowo dostać się na VIP serwery.

ile wydałeś kasy na combata? :D

Offtopujesz, powinieneś warna dostać za ten post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...