Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosty i problem z lolem

Misiek029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu gdy minimalizuje lola i znów go włączam to pojawia się na 10 sekund przed przejściem do mapy czarny obraz. Wie ktoś o co chodzi? ..

Drugie pytanie : czy boosty na IP dniowe i na wygrane się sumują?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

co do czarnego ekranu, to wydaje mi sie, ze to wina przeciazenia procesora. moim zdaniem po prostu masz przymulony komputer, moze zasmiecony jakimis zbednymi programami, sciagaj GameBooster, to Ci zwiekszy ilosc fpsow w grze, a co do boostow to tak lacza sie :)

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu gdy minimalizuje lola i znów go włączam to pojawia się na 10 sekund przed przejściem do mapy czarny obraz. Wie ktoś o co chodzi? ..

Drugie pytanie : czy boosty na IP dniowe i na wygrane się sumują?

Z góry dziękuję za pomoc.

Ustaw lola w oknie i juz.

sygna.png

Opublikowano

AMB FX - 6300 Six Core Processor 3.50 GHz, ASUS R9 270 Series, 8 GM RAM .. nie znam się, nie wiem czego potrzebujesz.

Właśnie kończę defragmentację dysków, wirusów nie mam wgl. skanowałem przez MalwareBytes i Nortonem. Usunąłem również wszystkie śmieci z pulpitu i 400 GB pobranych plików. Zaraz dam znać czy pomogło, jak nie to zdam się na Ciebie ;)

I nic nie dało, wciąż 10sekundowy czarny obraz jest ;/

Opublikowano

CCleanerem czyscilem komputer? jest to najlepszy program do tego typu rzeczy, a przedewszystkim jest strasznie szybki, w pol minuty do minuty, usunie Ci wszystko co jest zbedne, mi to przyspieszylo znacznie komputer. jesli to CI dalej nie pomoze, to sprobuj zmienic w grze z FullScreena na Borderless, znajdziesz to w ustawieniach w grze tzn. Esc--->Video :) jesli to nie pomoze, to znaczy, ze karta graficzna nie wyrabia tepa, moze jest troche stara, w razie czego daj znac, to postaram sie CI pomoc w zwiekszeniu jej wydajnosci :)

Opublikowano

Próbowałeś naprawy plików/reinstall gry? Mogą to być również problemy związane z działaniem monitora/grafiki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma opcji zeby komp pzy lolu nie wyrabial, kupowany byl jakies 2 miechy temu.

Far Cry 4 na najwyzszych mi chodzi, minimalizuje wlaczam znowu i normalnie jest, a z lolem problemy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...