Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Terrarii

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej grałem na piracie ale teraz chce kupić terrarie zwłaszcza że podobno ma być aktualizacja... Wiecie gdzie kupie najtaniej psc? xD

Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem pytanie - PSC ma zawsze taką samą cenę. Swego czasu z tego co pamiętam na Steamie była promocja na Wielkanoc, Dzień Dziecka i tak dalej.

You are the kind of man people read books about.

Opublikowano

Moim zdaniem, a doświadczenie mam, jeszcze będzie promocja przed aktualizacją (lub w trakcie, promocja z okazji samej aktualizacji, tak było np. w grudniu 2011).

Aktualizacja ma być w czerwcu lub lipcu, a to jest idealny czas na kolejny event wyprzedażowy.

Co do PSC, na ich stronie teoretycznie możesz zobaczyć najbliższe punkty sprzedaży https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/chociaż wpisując swoją miejscowość widzę, że jednego brakuje, a w innym kasjerka nie wie o co chodzi. Są one sprzedawane jak karty do telefonu z najniższą stawką 20PLN. Pech chciał, że 5€ to na ten moment 20,12PLN więc portfela Steam nie doladujesz - musisz zapłacić bezpośrednio z PSC, ale spokojnie, bo jest taka możliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...