Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server MTA The Walking Dead

GoRecordUpload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poszukuje servera The Walking Dead/DayZ na którym nie będę musiał 2 godziny szukać wozu, który i tak będę musiał uzupełnić :D Chodzi mi o to, żeby resp pojazdów był w miare spory jak na całą mape gry :)

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Poszukaj serwera DayZ tutaj, masz tu spory wybór i jestem pewny, że któryś Ci się spodoba. Serwer @Zubek1995, którego prezentacje masz tu jest jednym z najlepiej rozwijających się w Polsce.

Opublikowano

Poszukaj serwera DayZ tutaj, masz tu spory wybór i jestem pewny, że któryś Ci się spodoba. Serwer @Zubek1995, którego prezentacje masz tu jest jednym z najlepiej rozwijających się w Polsce.

Odnalezenie wozu na serverze Zubka graniczy z odnalezieniem Nemo w wodach bałtyku.

Opublikowano

Nemo istnieje naprawdę ! Wiedziałem ! <3

A tak btw , pojazd możesz znaleźć u mnie z częściami lub z połową części włożonych do pojazdu.

Do tego jest auto respawn pojazdów (5/3h).

Opublikowano

Nemo istnieje naprawdę ! Wiedziałem ! <3

A tak btw , pojazd możesz znaleźć u mnie z częściami lub z połową części włożonych do pojazdu.

Do tego jest auto respawn pojazdów (5/3h).

Wiem Zubek, resp 5 pojazdów na 3h to bardzo mało, mając bardzo dużo części do samochodów wszedłem przez przypadek na teren kogoś bazy nie wiedząc, że po 5s się zdycha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...