Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ekstra pomysł na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwie byście pograli? ( Nie piszcie trybów, które juz istnieją tylko wymyślajcie cos z innych gier )

Czekam na wasze propozycje, z góry dzięki :D

Ps. Co myślicie o trybie Dayz?

Opublikowano

A co jeśli powiem Ci że mega RPG z dodatkiem Gothic ze wszystkimi dodatkami, mobami nazwami mieczy NPC rozmową z nimi akcjami misjami wraz nimi.

Dodatkowo wieloma misjami, smokami jak w 2 oraz zamkiem nie z neta?

A Ty nawet nie będziesz wiedział jak zrobić NPC aby można z nim pogadać ;)

Skąd mam wiedzieć co Ty potrafisz? A może pobierzesz z neta paczkę pluginów i tyle.

Skoro nie wiesz jaki tryb zrobić znaczy że nawet nie wiesz jak się za to zabrać i zapewne po 2/3tygodniach odpuścisz bo będzie pod górkę

TEMAT

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngraikonenDes dokladnie. Jak nie umiesz wymyslic trybu  znaczy ze jestes dzieciakiem zwyklym i nie powinienes sie brac nawet za serwer bo na bank nie poradzisz sobie

Haha, że niby jak nie umiem wymyśleć trybu gry to jestem dzieckiem? Jprdl

Chciałem was spytać cos zaproponujecie a tu takie cos..

Opublikowano

Apollo

Nie ukrywajmy,jeżeli nie masz Pomysłu na serwer itp to nie zaszalejesz. .

I stworzysz kolejny typowy serwer który jest nie wart grania ;<

##Anty##

RPG- Rozbudowany spawn, pięknie skonfigurowane pluginy

##_##_##

I kolejny ten sam temat ,typowy nie ogarniety człowiek ;_;

Opublikowano

Mógłbyś zrobić tryb: MineZ od dawna owego trybu nie spotkałem, a ciekawie by było Sobie pograć.
Lub RPG ten tryb też jest w pewnym sensie ok, ale musiałbyś coś dodać innowacyjnego aby się miło grało.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Nie lepiej będzie jeśli coś sam wymyślisz, a nie ktoś będzie ci coś narzucał, a tobie nie będzie się to podobało? Dodatkowo zgadzam się z osobami wyżej, że jeśli nie wiesz jaki tryb serwera zrobić to nawet się za takie coś nie zabieraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...