Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] lvlup.pro - zły hosting?

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakupiłem hosting WWW na lvlup.pro i szczerze powiedziawszy zawiodłem się. Zrobili mnie i moich graczy w c***a. A więc tak:

Kupiłem hosting i wszystko ok. Do czasu... Strona miała coraz więcej przeglądających i co? Noi oczywiście profesjonalny hosting lvlup pro zrobił sobie reklamę na mojej stronie: http://xFast.pl. Napisał do BOK'u i dostałem w odpowiedzi to, że aby odblokowali muszę kupić VPS'a u nich i zapłacić 30 zł za konfigurację.

Wyraźnie napisałem i "nq". Już nigdy nie będę ich klientem. Nie dajcie się oszukać!

Napiszcie co o tym sądzicie.

Pozdrawiam,

Kukubaczek.

Opublikowano

Również moi przyjaciele tak mieli, swojego czasu zrobił się na stronie serwera ruch i nagle bum na stronie pojawiła się reklama, zdenerwowaliśmy się wszyscy i przenieśliśmy się do innego hostingu, którego tutaj nie podam. Nie polecam lvlupa... Pozdrawiam.

Co do tematu, nie powinni tak zrobić, ponieważ dajesz im zaliczkę co miesiąc w postaci kilku złotych, a oni Ciebie oszukali, powinienes to gdzies zglosic.

Opublikowano

Witam,

zakupiłem hosting WWW na lvlup.pro i szczerze powiedziawszy zawiodłem się. Zrobili mnie i moich graczy w c***a. A więc tak:

Kupiłem hosting i wszystko ok. Do czasu... Strona miała coraz więcej przeglądających i co? Noi oczywiście profesjonalny hosting lvlup pro zrobił sobie reklamę na mojej stronie: http://xFast.pl. Napisał do BOK'u i dostałem w odpowiedzi to, że aby odblokowali muszę kupić VPS'a u nich i zapłacić 30 zł za konfigurację.

Wyraźnie napisałem i "nq". Już nigdy nie będę ich klientem. Nie dajcie się oszukać!

Napiszcie co o tym sądzicie.

Pozdrawiam,

Kukubaczek.

Ja sądzę że mocno przesadzasz i nie piszesz do końca całej prawdy.

Plansza jest informacją dlaczego nie widać strony którą chcesz odwiedzić, logo i link jest po to aby nie mieć wątpliwości gdzie jest hostowana strona co umożliwia szybki kontakt z administracją, nawet jeśli masz dużo domen utrzymywanych w różnych firmach.

Nie zawsze klienci często sprawdzają maile a plansza jest jednoznaczna i ma przekaz "napisz do nas". Plansza jest standardowym elementem hostingu www u każdego dostawcy. Pokaż mi takiego dostawcę który plansz nie ma w ogóle, np. gdy świeżo dodałeś domenę do hostingu albo przekroczyłeś zasoby.

Osoba która wpisze adres raczej nie chce widzieć białej strony z błędem 403 lub 404.

Opublikowano

Ja sądzę że mocno przesadzasz i nie piszesz do końca całej prawdy.

Plansza jest informacją dlaczego nie widać strony którą chcesz odwiedzić, logo i link jest po to aby nie mieć wątpliwości gdzie jest hostowana strona co umożliwia szybki kontakt z administracją, nawet jeśli masz dużo domen utrzymywanych w różnych firmach.

Nie zawsze klienci często sprawdzają maile a plansza jest jednoznaczna i ma przekaz "napisz do nas". Plansza jest standardowym elementem hostingu www u każdego dostawcy. Pokaż mi takiego dostawcę który plansz nie ma w ogóle, np. gdy świeżo dodałeś domenę do hostingu albo przekroczyłeś zasoby.

Osoba która wpisze adres raczej nie chce widzieć białej strony z błędem 403 lub 404.

Zasoby nie przekroczyłem, transfer - 10%, dysk - 1%. Więc nie rozumiem...

Opublikowano

Hosting www mają beznadziejny (w przeciwieństwie do serwerów minecraft lub VPS). Pod stronę bardziej polecam hekko.pl

Opublikowano

Zasoby nie przekroczyłem, transfer - 10%, dysk - 1%. Więc nie rozumiem...

Zawieszenie konta zwykle następuje z tych dwóch powodów podanych na planszy. Panel DA ma tylko jedną ogólną planszę na zawieszenie konta, IMHO wypisywanie 50 możliwych powodów na niej jest raczej bez sensu.

W przypadku sytuacji nietypowych administracja może zablokować konto (np. gdy konto zakłóca działanie innym użytkownikom hostingu), ale w takiej sytuacji i tak powinineś pisać do adminów na BOK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...