Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*•..NeverLose.pl - Publiczny | Darmowy | Dla każdego..•*

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- f5 

Zapraszam wszystkich zainteresowanych !

Masz pytania dotyczące serwera ? zapraszam , odpowiem na każde :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LesiOO jeszcze jako tako chętny do pomocy, ale rozmowy (chat, gdyż jestem zbyt leniwy po słuchawki) średnio. Na mój argument że jeden z jego administratorów jest "średnio doinformowany" jak działa TeamSpeak odpowiedział że to kumpel... I ludzi z ts nie trzyma tu "głupi błąd" administratora.

Może się czepiam ale jeżeli (ADMIN!!) nie potrafi założyć subchannel'i oraz machnął kanał na "temp'ie"... Szkoda słów.

Ts "zaprojektowany ładnie, nic poza tym.

Opublikowano

F5 

@ Co do pana up, jeżeli robisz tak z każdym serwerem teamspeak , czyli jak u mnie , wchodzisz zapytałeś o kanał po czym mój Administrator zrobił go źle , dokładnie spędziłeś około 10min na tym serwerze, i jesteś w stanie dać opinie " Ts zaprojektowany ładnie, nic poza tym. " to ja dziękuje za taką opinie ale sam z siebie robisz głupka , wiedzy na temat serwera masz zerową tak samo jak o mojej Administracji, nikt u mnie nie ma Administratora bo jest moim znajomym, sam ich wybrałem i poznałem właśnie przez teamspeak kolego i tak Ci napisałem, lecz myślę że teraz jak ktoś będzie widział twoją opinie pod innymi serwerami teamspeak'a będzie wiedział że można ją kompletnie olać :)

Pozdrawiam i zapraszam LesIOO

W tą sobotę lub niedzielę (26.04.2015 / 27.04.2015 ) będę organizował mały event , min w League of Legends i Counter Strike:GO ,  z ciekawymi nagrodami :)

Wszystko będzie streamowane aby każdy widział jak przebiega rozgrywka !

Opublikowano

Banda wyszczekanych debili. 0 zabezpieczen wygląd odstrasza + rozdają ip czyt. Anonowi & Dejmienowi. Nie polecam gunwo i nic więcej. W dodatku ściga ich net-speak za crack licke.

Opublikowano

@xMateo™ Nie rozumiem jak net-speak może ścigać za crackowaną licencje skoro licencje wydaje teamspeak.com a net-speak nic do tego nie ma..

Co do serwera polecam :)

Człowieku masz mózg czy przy porodzie Ci go zayebali? Przed chwilą dostałem groźby Od Cebulaczka LesIOO że jak nie usunę postu to annon się ze mną policzy pozdro ! Pozdrawiam. a ts nie polecam ze względu na zachowanie ^^
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Refreszuje klawiszem f5 

Zapraszam serdecznie  , dodałem 3 boty muzyczne , obecnie mamy ich 4 każdy z innym typem muzyki !

@ Rekord online wzrósł do 98 Osób ! Dziękujemy !

@Edit : 989_rq9q80.jpg

U nas jest czego słuchać !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...