Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonki urf

easyy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie wiem czy wydać te 2K IP na ikonę 99.000K RP bo w sumie, miałem Drawena kupić.

Btw. Jest jeszcze jedna ikonka z Urfem, z nim samym jak ją zdobyć? W sklepie jej nie ma.

Opublikowano

1 ikonka urfa dostaje się za wygranie lub przegranie meczu.2 ikonka kosztuje 2000 pz .A te 3 ikonki które robią za "finiszery" Kosztują po 250 rp

Opublikowano

Sam nie wiem czy wydać te 2K IP na ikonę 99.000K RP bo w sumie, miałem Drawena kupić.

Btw. Jest jeszcze jedna ikonka z Urfem, z nim samym jak ją zdobyć? W sklepie jej nie ma.

Pozostałe 3 ikonki są do kupienia za RP, są to finishery, które dają świetny efekt po zabiciu gracza. Dla mnie to chamstwo, że trzeba je za RP kupować :( 

Nie, ikonki, które kupujesz, zawsze zostają na koncie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pozostałe 3 ikonki są do kupienia za RP, są to finishery, które dają świetny efekt po zabiciu gracza. Dla mnie to chamstwo, że trzeba je za RP kupować :(

Nie, ikonki, które kupujesz, zawsze zostają na koncie. 

A dla mnie właśnie bardzo spoko że za rp. Poza tym to nie jest 1000 rp tylko 250 dzieki temu nie bedzie tyle laczków miało tych finisherow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...