Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zrobić sklep ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie. Jeżeli posiadam szablon przygotowany do sklepu to jak stworzyć sklep?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Zadając takie pytanie pokazujesz, że nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, żeby w ogóle zacząć...

Spróbuj modułów do Wordpressa lub Druapala albo Prestashop. Darmowe, możesz postawić na localu i sprawdzić/eksperymentować

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Opublikowano

Jak masz skrypt to wrzuć do na hosting i skonfiguruj :)

No debil kur**... Autor wyraźnie pisze, że ma SZABLON nie skrypt/system tylko SZABLON.

Jeśli chcesz postawić sklep a nie masz o tym żadnej wiedzy to lepiej zleć do komuś bo potem jest tylko gorzej.

Opublikowano

No debil kur**... Autor wyraźnie pisze, że ma SZABLON nie skrypt/system tylko SZABLON.

Jeśli chcesz postawić sklep a nie masz o tym żadnej wiedzy to lepiej zleć do komuś bo potem jest tylko gorzej.

Nie jestem twoją matką żebyś tak do mnie mówił. Koleś piszę że ma szablon tak? A wiesz że połowa z tych którzy tu piszą nie odróżniają php od html i szablonu od skryptu php... dla tego pisze już z przyzwyczajenia :)

Opublikowano

Nie jestem twoją matką żebyś tak do mnie mówił. Koleś piszę że ma szablon tak? A wiesz że połowa z tych którzy tu piszą nie odróżniają php od html i szablonu od skryptu php... dla tego pisze już z przyzwyczajenia :)

Poruszyło mnie to strasznie. Nie myliłem się nic a nic, żeby tak od razu o mojej mamie wspominać. 

No właśnie widzę, że zaliczasz się do tej połowy dlatego musiałem poprawić.

Opublikowano

A ty nie potrafisz rozróżnić modułu api od api. Pisze szablon no to chyba ma szablon? Nie jest chyba tak chory umysłowo jak ty, że nie odróżnia tak prostych rzeczy i jak nie wie co napisać wspomina o matce. Co do tematu mogę pomóc napisać Ci taki sklep.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

A ty nie potrafisz rozróżnić modułu api od api. Pisze szablon no to chyba ma szablon? Nie jest chyba tak chory umysłowo jak ty, że nie odróżnia tak prostych rzeczy i jak nie wie co napisać wspomina o matce. Co do tematu mogę pomóc napisać Ci taki sklep.

Będziesz mi wypominał że walnąłem gdzies gafe z niedopatrzenia? hm spoko.. a co z tego ze wspomniałem o jego matce? Pisze szablon tak masz rację ale większość ludzi piszących tutaj jak już pisałem nie odróżnia html od php, a tym bardziej szablonu od skryptu. jesteś na tym orzez 1 dzień... nie wiesz jak inni łatwo mylą szablon z kodem php :) i idź pobiegać może ci emocje opadną :)

Opublikowano

Będziesz mi wypominał że walnąłem gdzies gafe z niedopatrzenia? hm spoko.. a co z tego ze wspomniałem o jego matce? Pisze szablon tak masz rację ale większość ludzi piszących tutaj jak już pisałem nie odróżnia html od php, a tym bardziej szablonu od skryptu. jesteś na tym orzez 1 dzień... nie wiesz jak inni łatwo mylą szablon z kodem php :) i idź pobiegać może ci emocje opadną :)

Każdy wie, że szablon to nie gotowa strona.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Up
Posiedzisz troszkę na tym forum to się zdziwisz że ludzie potrafią pomylić nawet domene z hostingiem czy php z html :) Dla tego nie napisał wrzuć na stroi i skonfiguruj tylko dodałem to "jak masz". Tak profilaktycznie :) bo po 50 tematach mogło się okazać że koleś tak na prawdę musiał tylko config skonfigurować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...