Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Anty full damage skript

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam skrypt na skoczek. Coś takiego że ze stona wypada doniczka o nazwie &5Paczka jak klikniemy prawym to dostajemy piórko o nazwie &bskoczek i jak klikamy prawym to wyrzuca nas do gory i do przodu i mozemy non stop spamic tym prawym i nas bardzo wysoko wkoncu wyrzuci (spamowac do 45 razy bo 1 piorko ma 45 uzyc takich po 45 uzyciach znika) I potrzebuje aby ktos mi napisal skrypta na anty full damage bo jak ktos spadnie gdy uzywa tego piorka to deda. Chodzi mi tylko gdy sie piorko uzyje to sie nie traci hp. Nie ze na calym swiecie nie bedzie sie tracic TYLKO UZYWAJAC SKOCZKA. Plugin napisał dla mnie użytkownik tego forum: Dzisiaj go ma nie być a ja to potrzebuję temu piszę bo jego dzisiaj nie dopytam o to

Opublikowano

widze ze zabardzo nie wiecie to moze mi w czym innym pomozecie. Mianowicie pomozcie mi wymyslec ladna wiadomosc do banowania jaka wyswietla sie na chacie wszystkim. Ja mam taka

-------------------------- Nick Admina --------------------------

Zbanowal [nick] [powod]

---------------------------------------------------------------------

Ale takie cos mi sie nie podoba myslalem tez nad czyms takim

__                                        __

-------                     --------

Nick admina

Zbanowal [nick] [powod]

__                                      __

------------------------------

Ale srednio mi sie podoba. Macie jakies pomysly na ladna wiadomosc?

Opublikowano

Nie umiem pisać skryptów, ale podejrzewam, że coś w ten deseń:

<tu twoj kod od wyrzucania w gore, bla bla>
set {piorko.%player%} to true

A potem poniżej:

on damage:
  if damage was caused by fall:
    if {piorko.%player%} is true:
      cancel event
      delete {piorko.%player%}

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

ok dzieki wam ;) Rayso wyjdz dzieciaczku. Co posta dajesz ostrzezenie myslisz ze mi to cos robi ? Zreszta nie czytaj tego tematu bo ci zabraniam :) mam prawo nic mi za to nie zrobisz. Dasz bana na forum  ? pff. To forum to nie cale moje zycie i na te ostrzezenia mam wywalone. Zreszta nic zlego nie zrobilem a ty bez podstawnie je dajesz. Napewno tego tak sobie nie zostawie zaraz ide to zglosic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...