Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zajebałem ręką o ławkę

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, bo jesteśmy Twoim organizmem i wiemy kiedy Ci zejdzie. Jeśli niepokoi Cie Twój stan zdrowia udaj się do lekarza, my tu gramy, a nie leczymy :)

OndteAw.png

Opublikowano

miałem kiedyś podobnie (spuchnięty cały kciuk) to po tygodniu opuchlizna zeszła ale przez kolejny tydzien musiałem uważać i go chronić bo kazdy najmniejszy uraz to ogromny ból :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ja miałem podobnie,tylko zajebał** o stół pingpongowy,i ręka złamana xD
Ale sam oczywiście nie czułem nic,że złamana,a pielęgniarka szkolna powiedziała,że to tylko stłuczenie B)

Opublikowano

Kciuk do usunięcia nie da się go już wyleczyć bo puchnie wewnętrzna część .. kość się zregeneruje i przebije żyły.. więc idź do chirurga

Opuchlizna zejdzie po 4 miesiącach jak masz dobry organizm a jak zły to 2 godziny

@ O moderatora który mi nadał ostrzeżenie .. jaki troling? dobrze napisałem jak jesteś specem to mu napisz ..

Opublikowano

To zależy od twojego organizmu w jakim czasie goją ci sie rany i tym podobne rzeczy. Każdy ma inaczej. Możesz udać sie do lekarza ale nie wiem czy ci coś poradzi poza jakąś maścią albo okładem.

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Idz do lekarza, ja raz zajebalem ręka o stół to przez tydzień chodziłem z zlamanymi 2 palcami,myslalem ze samo przejdzi, ale po tygodniu sie wkurwilem i poszedłem do lekarza i tobie tez tak radzę zrobić. Pozdro szejset.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...