Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Do Gier Przeglądarkowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na przyszłość NIE MA ŻADNYCH HACKÓW TO GIER PRZEGLĄDARKOWYCH ! TYPU GLADIATUS , IKARIAM , GREPOLIS , I WIELE INNYCH !

Wiele ludzi zadaje mi góry pytań co do kodów do gier wymienionych powyżej lub hacków NIE MA !

Producenci nie byli by na tyle głupi żeby tworzyć kody do własnych gier w necie ...

Tracąc godziny szukacie w necie Hacków do gier przeglądarkowych ? NIE MA !

Nie żadnych sms za 9,99 WSZYSTKIE HACKI NA SUROWCE NA KASE ITD....

Nie ma a "hakerzy" to typowi oszuści którzy w ten sposób mają np. Konto Premium lub Ambrozję ...

Bugi ? Napewno w niektórych grach są błędy które umożliwiają różne rzeczy ... Ale jeśli producenci tej gry zauważą że wykorzystujesz BUG czyli błąd w tej grze to MASZ BANA a błąd zostanie w najbliższym czasie naprawiony

WIĘC NIE TRAĆ CZASU NA SZUKANIE BUGÓW I HACKÓW ORAZ TRACENIE KASY NA KOMIE !

Mam nadzieje że niektórym ludziom przetrze ten post Oczy :}

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up.

A skad wiesz ze to nie fake jest ? ;<

@Autora

Mylisz sie, w niektorych grach sa bugi, ale niewiem jakie, poniewaz nie gram w gry przegladarkowe.

Bota moga istniec ale niewiem czy to nie przypadkiem fkae.

Opublikowano

Nie rozróżniacie pojęć..hack to nie bot.

Bot wykonuje za nas jakieś czynności (tak samo jak człowiek).Hack ingeruje w gre.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Skrypty ułatwiające grę, zabronione przez producentów bo coś omijają też są swego rodzaju "hackiem".

76561198001815076.png
Opublikowano

Bot nie musi być hackiem, a hack botem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Bugi-Błędy w grze.Bugi istnieją prawie w każdej grze

Hack-Rzecz która pomaga nam na wiele sposobów.Zazwyczaj hacki są tylko do gier Multiplayer

Bot-Taki pliczek co wykonuje czynność sam za nas.Przykładowo-ExpBot.On expi nas samych.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
  • 7 miesięcy temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Niema hacków, cheat, nupy. Są boty i ew jakiś bug, choć to też szanse są zerowe że jakiś bug istnieje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...