Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam przez jakiegoś bota który miał identyczne dane jak moje!

MasłoMaślane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Macie jakieś pomysły? taki e-mail napisałem do supportu steam + mam załączniki gdzie jest pokazane jak wydarzyła się sytuacja osobnik ten próbował scamować wielu ludzi gdyż mam 1 świadka który na szczęście nie dał się oszukać. Czy jest jakaś szansa na zwrot kosy? Bardzo szkoda mi tego :/
E-mail wysłałem około godziny 24.

Gracz o nicku:BringDown http://steamcommunity.com/id/BringDown12345/ (gracz zmienił profil url :http://steamcommunity.com/id/DownTown123
Ukradł mi : Flip Knife Boreal Forest Well-Worn.
Gracz ten chciał się zemną wymienić za przedmiot wyżej wymieniony oferował przedmioty o tej samej wartości z marketu steam wybrałem je.
Poprosił mnie żebym zaprosił do konwersacji mojego prawdziwego znajomego(z którym znam się w prawdziwym świecie):http://steamcommunity.com/id/okejka/ gdyż chciał mieć pewność, że gdy zakupi te skiny nie oszukam go i nie będę chciał się wymieniać. Po czym przekazałem kosę mojemu koledze wyżej wymienionego (okejka) on zaakceptował. Złodziej zobaczył czy kosa jest w jego ekwipunku poczym mówił mi, że idzie kupić przedmioty od ludzi( te za które mieliśmy się wymienić). Kolega miał mi oddać kosę gdy nagle oszust nie wiem jakim cudem wysłał niby z mojego konta wymianę w której oddawał mi kosę wszystko było identyczne (godziny w grach, przedmioty, gry) profil był identyczny do mojego więc kolega bez wachania zaakceptował wymianę i kosa powędrowała do Oszusta który podawał się za mnie ( ja w tym samym czasie przysłałem ofertę wymiany) lecz wyświetliła się tylko 1 dokładnie tego oszusta.

Opublikowano

krul csgo

Wyobraź sobie kolego, że jego profil był identyczny tyle samo godzin w grach ten sam lvl steam,przedmioty wszystko było identyczne...

A czy jest może jakaś szansa na odzyskanie kosy? nie chodzi mi o steam czy są jakieś inne sposoby policja zapewne nic nie zrobi typek mówił, że jest z Południowej Ameryki.

Opublikowano

krul csgo

Wyobraź sobie kolego, że jego profil był identyczny tyle samo godzin w grach ten sam lvl steam,przedmioty wszystko było identyczne...

A czy jest może jakaś szansa na odzyskanie kosy? nie chodzi mi o steam czy są jakieś inne sposoby policja zapewne nic nie zrobi typek mówił, że jest z Południowej Ameryki.

nie, nie był identyczny.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...