Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Najlepszy AD Carry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pytanie moje brzmi jaki jest najlepszy ADC z pomocą L# ? ;) Kalistą gra mi się naprawdę bardzo fajnie z pomocą L# ale tak się zastanawiam czy to jedyny ADC, który jest zaradny z L# ?

Opublikowano

A gdzie w liście Jinx? Osobiście polecam, skrypt od Sebby'iego, prediction od "W" ustaw w opcjach na "3" i śmiga jak talala

Opublikowano

A co sądzisz o Dravenie?

Też jest spoko ale wole wyżej wymienione.

A gdzie w liście Jinx? Osobiście polecam, skrypt od Sebby'iego, prediction od "W" ustaw w opcjach na "3" i śmiga jak talala

Jinx mi się jakoś nie podoba.

­

giphy.gif

Opublikowano

Na pewno też wypróbuje :D Lecz jestem mega ciekawy Draven'a - on ma najlepsze kryty z toporkami tylko czy to działa na L#?

Opublikowano

Dobra, dzięki za wszystkie komentarze :) Przetestuje wszystkie wymienione przez Was postacie :) Jeszcze raz dzięki!

Opublikowano

Na pewno też wypróbuje :D Lecz jestem mega ciekawy Draven'a - on ma najlepsze kryty z toporkami tylko czy to działa na L#?

Grałem chyba na Marksmanie i nie było źle nawet dobrze mi się grało ale Ulti się nie puszczało.

­

giphy.gif

Opublikowano

Stanowczo Vayne, teraz cisnę na Twitchu (uzyskanym za refferals 2.0) i również dobrze się spisuje, taka "słabsza" wersja Vayne :D.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Oryginalny skrypt FuckingAwesomeDraven nie działa, tutaj masz naprawiony https://github.com/HeheheM/FARepo

A dziękuję bardzo :) Tak mi się wydawało, że coś jest nie tak bo nie rzucał ulta xD

@Edit

Przetestowałem właśnie Vayne :) Według mnie z L# jest to najlepszy ADC potrafi niszczyć w early a w late to już nawet nie mówię. :P

Opublikowano

Właśnie coś się sknociło .. Wyskakuje mi ' Loading MAC Failed ! Report in forum ! ' nie wiem co się dzieje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...