Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FV4005 Stage II czy FV215b (183)

ges12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , przymierzam się do zaczęcia nowej linii i stwierdziłem że będą to brytole , i teraz pytanko do Was która linia ciekawsza i przyjemniejsza ? która FV bardziej przyda sie na CW? Szczerze mówiąc to chyba wolałbym linie przez challengera bo strasznie mnie irytuje granie takimi wolnymi czołgami jak AT <_<  ( no chyba że warto się przez nie przemęczyć ? )

Opublikowano

To ja Ci polecę FV 215b z niesamowitym reloadem :D

A te tedeki jak dla mnie to już przeżytek.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Fv 183 jest znacznie lepszy od FV4005. Godzilla ma pancerz, który po buffie dinga sporo nawet od Xt. FV4005 to raj dla pocisków HE, jest ogromny, a "mobilność", która miała go wyróżniać jest mocno przeciętna.

Jeśli chodzi o linie, to jest odwrotnie. Czołgi AT2-AT15 są słabe, pancerz jako taki, działka przeciętne, mobilność słaba. Żółwik wyróżnia się najlepszym DPM'em, ale to i tak za mało. Jeśli chodzi o drugą linie, do Fv4005 jest tu o wiele lepiej, lecz znowu - mniej pracy - gorsza Xt.

Nie widziałem żeby ktokolwiek wykorzystywał FV4005 na CW/Twierdzach, FV 183 już tak, lecz oba nie są najpopularniejsze.

Opublikowano

Fv 183 jest znacznie lepszy od FV4005. Godzilla ma pancerz, który po buffie dinga sporo nawet od Xt. FV4005 to raj dla pocisków HE, jest ogromny, a "mobilność", która miała go wyróżniać jest mocno przeciętna.

Jeśli chodzi o linie, to jest odwrotnie. Czołgi AT2-AT15 są słabe, pancerz jako taki, działka przeciętne, mobilność słaba. Żółwik wyróżnia się najlepszym DPM'em, ale to i tak za mało. Jeśli chodzi o drugą linie, do Fv4005 jest tu o wiele lepiej, lecz znowu - mniej pracy - gorsza Xt.

Nie widziałem żeby ktokolwiek wykorzystywał FV4005 na CW/Twierdzach, FV 183 już tak, lecz oba nie są najpopularniejsze.

Gówno prawda

Główną przewagą 4005 nad 183 jest wieża z przodu pojazdu. w 215b to jest jedna z najbardziej uciążliwych rzeczy, jaka jest.

A to, że grać wolnymi TDkami nie umiesz, nie upoważnia cię do wypowiadania się, że są słabe, bo w całej tej linii tylko AT 15 jest mierne. Każdy inny TD kosi równo...

Opublikowano

Gówno prawda

Główną przewagą 4005 nad 183 jest wieża z przodu pojazdu. w 215b to jest jedna z najbardziej uciążliwych rzeczy, jaka jest.

A to, że grać wolnymi TDkami nie umiesz, nie upoważnia cię do wypowiadania się, że są słabe, bo w całej tej linii tylko AT 15 jest mierne. Każdy inny TD kosi równo...

Dla wielu osób te czołgi są słabe. AT 2 dla 3t nieprzebijalny, ale wywali go na 7t i jest free dmg. Reszta ni mobilność, ni jakiś op pancerz, ni camo, ni działo (spamerskie, penetracja jak penetracja, niski DPS).

Opublikowano

no nic pocisnę w 4005 ze względu że linia wydaje się dużo przyjemniejsza, a skoro oba rzadko na CW są to bez znaczenia .

dzięki, jak coś można zamknąć chyba że ktoś coś jeszcze ciekawego ma do dodania 

Opublikowano

Proponowałbym jednak zrobić linie z fv183, bo zarówno jego pancerz jak i pancerz czołgów w tej linii dinga, gdy się nie trafi w weakspot. Jeśli cię to nie przekonuje, to uzależnij swój wybór od mobilności. Jeśli coś szybszego, to 4005, jeśli nie ma to dla ciebie znaczenia, to 183

Opublikowano

Proponowałbym jednak zrobić linie z fv183, bo zarówno jego pancerz jak i pancerz czołgów w tej linii dinga, gdy się nie trafi w weakspot. Jeśli cię to nie przekonuje, to uzależnij swój wybór od mobilności. Jeśli coś szybszego, to 4005, jeśli nie ma to dla ciebie znaczenia, to 183

Temat rozwiązany, więc na co odkopujesz -.-

Edit: może nie "odkopujesz", ale spam robisz...

Opublikowano

Ja ci polecam FV 215b. Grałem na serwerze testowym i strasznie mi się spodobało aż sobie uzbierałem i kupiłem w normalnym world of tanks :)

Tu chodzi o TD'ka, a nie Ht'KA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...