Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane konto na 15 dni, za co?

Offal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie

dnia dzisiejszego dostalem bana na 15 dni, (wcale sie nie wkur*wilem) i chcialbym sie dowiedziec za co, mozna zapytac jak to sprawdzic? 

PS: czyżby pierwsza ofiara banowania za "crouch"

Opublikowano

Na 15 dni to na pewno za croch spamming. Wyszukaj na forum swojego nicku.

(i bardzo dobrze, bo ja wlasnie nagrywam mecze i wysylam reporty na takich)

graphic.png

Opublikowano

Yhm, skoro sam się przyznajesz że crouch spamowałeś no to pewnie za to złapałeś (jak nie to team killing lub harass po raz któryś) -.- i nie, nie jesteś pierwszą osobą która dostała za to bana, bo już pierwszego dnia od wprowadzenia tych zasad zbanowano kilka osób..

Opublikowano

@up, wątpię aby ban za hacki trwał 15 dni.

A co do tematu, dziwi mnie że Nexon nie potrafi tego naprawić, jeżeli jest to bug, to powinien zostać naprawiony, co jest w tym skomplikowanego? Przecież wiele innych firm od razu naprawia takie błędy.

Opublikowano

@up, wątpię aby ban za hacki trwał 15 dni.

A co do tematu, dziwi mnie że Nexon nie potrafi tego naprawić, jeżeli jest to bug, to powinien zostać naprawiony, co jest w tym skomplikowanego? Przecież wiele innych firm od razu naprawia takie błędy.

wczoraj wszedłem na zwykłe eli  na oliu to typ nabił 47/6 właśnie tym błędem -_-,ani sie go trafic nawet raz nie dało

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...