Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że dział niby nie tu ale możliwe że tu też może być, a więc pytania są takie:

1.https://sklep.aero2.pl/#/fillForm - Opłaca się?

2.Pociągnę na tym lola i ts3?

1. Zależy, który pakiet, ale domyślam się, że ten najlepszy. Czy się opłaca? Są o wiele lepsze oferty od wszelakich dostawców, ale jeśli Twój budżet na to nie pozwala, to to się powinno opłacić :) 

2. Na tym najwyższym jak najbardziej, na tych niższych już nieco gorzej. 

pociągniesz lola na 200 pingu ts3 z lagami ;) nie warto

Nie wprowadzaj go w błąd, wszystko zależne jest od pakietu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobre oferty ma Play, ale jak nie jesteś przy kasie to aero powinno pociągnąć lola :)

Opublikowano

1. Zależy, który pakiet, ale domyślam się, że ten najlepszy. Czy się opłaca? Są o wiele lepsze oferty od wszelakich dostawców, ale jeśli Twój budżet na to nie pozwala, to to się powinno opłacić :)

2. Na tym najwyższym jak najbardziej, na tych niższych już nieco gorzej. 

Nie wprowadzaj go w błąd, wszystko zależne jest od pakietu. 

Tak chcę ten najlepszy ale tylko na jakiś tydzień, może dwa bo zmieniam internet a znalazłem takie urządzenie w dokumentach.

xD

Opublikowano

Tak chcę ten najlepszy ale tylko na jakiś tydzień, może dwa bo zmieniam internet a znalazłem takie urządzenie w dokumentach.

To jak najbardziej możesz brać, dosyć dobra oferta, ale nie tak dobra, jak te u markowych dostawców :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To jak najbardziej możesz brać, dosyć dobra oferta, ale nie tak dobra, jak te u markowych dostawców :P

@Secretly a co możesz mi powiedzieć o internecie LTE od cyfrowego polsatu?? Bo moja mama to wzięła i działa jak by nie mógł. 

xD

Opublikowano

@Secretly a co możesz mi powiedzieć o internecie LTE od cyfrowego polsatu?? Bo moja mama to wzięła i działa jak by nie mógł. 

LTE z tego, co wiem nie jest najlepszy. Żeby LTE działało poprawnie i nawet dobrze musi mieć odpowiedni zasięg, bo w małym mieście nie ma co liczyć na dobrą jakość.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A jaki internet polecacie od jakiego dostawcy?

Z tego, co się orientuję wśród znajomych i ogólnie w dostawcach to Netia/UPC są godne polecenia, Multimedia ssie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie bierz lte od Play, chodzi gorzej niż gówno i ciągle gubi zasięg, nie ważne w jakim urządzeniu, i co 3 minuty próba odnowienia połączenia, bo cholerstwo nie może znaleźć zasięgu.

Jak masz możliwość to bierz internet z kabla z neostrady/upc/netii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...