Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart gry ? Postać dla newbie ?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość osób z tego co widze gra na początku Vallą, łatwy carry z escape i niezłym DMG. E.T.C też jest całkiem łatwy i tani, fajny ult, niezłe CC. Ewentualnie jeszcze Malfurion ale to już support :p Ogólnie to przy wyborze postaci masz napisane np. Średnio-zaawansowana, Bardzo Trudna, Łatwa itp. więc samemu możesz sprawdzić jaka postać wymaga większego skilla, a która jest łatwa  ^_^

Opublikowano

jezeli chcesz ogarniac tą gre, i chcesz grać w tą gre, to i tak bedziesz musial zagrać wszystkimi postaciami, a najlepiej robić to własnie od samego początku grajac wszystkimi z rotacji i kupować sobie postacie jakie chcemy oraz te które spodobały nam sie w rotacjii, od samego poczatku najlepiej jest grac wszystkimi i wbijac sobie na nich 5 poziom bo dostaniecie 500 golda, co trwa zazwyczaj w okolicach 6-10 meczy przez ten czas ogarniesz troszeczke postac i bedziesz umiał ją troszeczke kontrolować jeżeli spotkasz po przeciwnej stronie wiec powiedzmy ze "skill" ci rośnie.

A co do resetu to nie reset był dawno temu w alphie ostatni i już nie będzie, jednak dużo ludzi o tym nie wie i pewnie będzie płacz na forach jak to wprowadzą bo są przyzwyczajeni do nudnego systemu rankingowego z innych mob [ osobiście czekam na ten płacz by się pośmiać ] a mianowicie chodzi mi tutaj o co miesieczny reset rankindu, co miesiąc będzie nowy sezon, a to na jakiej randze zaczniemy w nowym sezonie zależeć będzie od tego jak dużą range mieliśmy i ile nam da dodatkowych pkt na następny sezon, czyli system dokładnie taki jaki jest w ich karciance Heartstone. Ten system wprowadzą pewnie dopiero jak ogarną system rankingu bo mimo iż w ostatnim patchu troche go poprawili to jednak nadal dużo brakuje mu by te rangi faktycznie klasyfikować jako skill gracza, no i samych ludzi jeszcze nie ma tyle by ten ranking tnił własnym życiem i funkcjonował poprawnie, ale jak dla mnie wprowadzą to jeszcze pewnie przed otwarta beta by ludzie co juz graja mogli dokladnie to przetestować. 

76561198013232167.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, jeszcze jedno pytanie. Wczoraj zacząłem grę i grałem z jakimś typkiem i cały czas w przeciwnym teamie miałem gracz 1,2,3 itd .. później zagrałem solo i już nie grałem z enemy botami. Od czego to zależy ? 

Może cały czas gram z botami ? bardzo szybko wyszukuje mi grę 

Opublikowano

Na górnym pasku podczas wybierania postaci masz różne tryby Gry

Trening > Szybki Mecz > Współpraca > Liga Bohaterów > Liga Drużynowa.

Chyba tak to wygląda. W każdym razie Szybki Mecz to gra vs prawdziwi ludzie, a Tryb Współpracy to gra vs boty.

Opublikowano

Prawdopodobnie wszystko zostanie czyli lvl + postacie, ale usuną rankingi.

Dla nowego polecam ci Valle.

Postać dla tych, którzy się wgłębiają w grę jest idealna. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Ja też jako pierwszą kupiłem Valle i polecam. Tam bardzo łatwo jest ogarnąć nawet te najtrudniejsze postacie więc luz, graj czym chcesz ;p

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ja też jako pierwszą kupiłem Valle i polecam. Tam bardzo łatwo jest ogarnąć nawet te najtrudniejsze postacie więc luz, graj czym chcesz ;p

Bez przesady. Taki random nowy nie ogranie Abathura, który ma tryb dowódcy xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Bez przesady. Taki random nowy nie ogranie Abathura, który ma tryb dowódcy xD

No może nie każda, ale Illidian (Bardzo Trudny) nie sprawiał mi żadnych problemów nawet w pierwszym meczu. To samo tyczy się Zeratula, którego nie widać praktycznie cały czas ;p

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...