Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ludzie grają w Battlefield 4 na X360?

Monciu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Zamierzam kupić sobie na xboxa'360 battlefielda czwóreczkę. W trójkę trochę już gram więc ze skillem raczej nie będzie kłopotu.

Ale moje zasadnicze pytanie: Czy ktoś wogóle gra na x'360 w bf4 i czy są jakieś lagi (spadki fps).

graphic.png

Opublikowano

Na pewno ktoś gra. Co do lagów to będą one raczej sporadycznie występowały. Tylko przy większej zadymie.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

@ChanellMaciek33

Chyba na PC. Na X360 i PS3 jest 30 FPS... Czasem nawet spadają.

Popytałem na innych forach i ludzie powiedzieli, że fps'y nie spadają i są w miarę stałe. Pytam się czy ktoś ma tutaj bf na x'360 i gra.

graphic.png

Opublikowano

Ja grałem w betę , jedynie zauważyłem spadek FPSów podczas walenia się wieżowca w Szanghaju. Ale nie wiem czy jeszcze ten problem jest.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Popytałem na innych forach i ludzie powiedzieli, że fps'y nie spadają i są w miarę stałe. Pytam się czy ktoś ma tutaj bf na x'360 i gra.

FPS na pewno spadają. Ta konsola ma około 8 lat, więc przy większej akcji na pewno spadną.

by

Ziółko.

Opublikowano

Fpsy nie spadają, nie zauważyłem żadnych spadków. A co do graczy to jest od cholery.

FPS na pewno spadają. Ta konsola ma około 8 lat, więc przy większej akcji na pewno spadną.

Zagraj a potem pisz te swoje głupoty :)

Opublikowano

Fpsy nie spadają, nie zauważyłem żadnych spadków. A co do graczy to jest od cholery.

Zagraj a potem pisz te swoje głupoty :)

@Raitmi www.youtube.com/watch?v=EGKasxhA9Ps Oglądnij sobie od 27 sekundy, 18 FPS, a to tylko jeden z wielu przykładów. Grałem, więc wiem, a Ty chyba nie za bardzo :)

by

Ziółko.

Opublikowano

@Raitmi www.youtube.com/watch?v=EGKasxhA9Ps Oglądnij sobie od 27 sekundy, 18 FPS, a to tylko jeden z wielu przykładów. Grałem, więc wiem, a Ty chyba nie za bardzo :)

Spójrz na date :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...