Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi od marca

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwna sprawa, też mam tak ale jak mi coś netem się dzieje, więc może problem kpi w tym ? ale ogólnie to proponuje reinstal klienta, być może coś pomoże. 

xD 

Opublikowano

Spróbuj naprawić klient, ewentualnie wyłącz wszystkie programy, jeśli są takowe, które mogłyby obciążać internet. Lagi same z siebie nie pojawiają się. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To nie jest kwestia PINGU , mam ping zazwyczaj 60 , przy takich lagach jak te na filmiku mam ping do 160-200 . Ściny masakryczne . Programy powyłączane , przeglądarka , wszystko wywalone z menadżera , czysto klient nie pomaga. Ale wydaje mi sie że jest to wina przeciążenia serwerów . W nocy lub rano żadnych problemów .

Opublikowano

Mam podobny problem, tylko że ja mam ping 30-35 i kilka razy w ciągu gierki wskakuje do 200 a wtedy następują lagi takie same jak te na filmiku.

98873932203514685593.png

Opublikowano

mam tak samo, ale znalazlem na to sposob :) sciagnij GameBooster3, mi pomoglo :) dodatkowo zwieksza on ilosc fps w grze

really?

Opublikowano

cos w tym dziwnego? mi to pomoglo, tylko ze ja mialem bardziej irytujace lagi, bo ping skakal co chwile i to nie bylo wina internetu, bo w innych grach typu Tibia/CS lagow nie bylo zadnych, po sciagnieciu GameBoostera i odpaleniu go od razu przyjemniej sie gralo :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...