Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Survival czy SkyBlock ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 gotowe serwery i nie wiem jaki wolicie SkyBlock czy Survival?

Może troche opowiem o nich:

SkyBlock - Łatwy zarobek, wyspy 100x100, mały schludny spawn, Spawnery i można je zmienić na cokolwiek ( oprócz bosów ), tanio w sklepach.

Survival - Łatwy drop, tanie gildie, możliwość powiększania gildii, poty i koxy, 30 lvl w 2 minuty, stoniarki, cobelx 

Więc czekam na wasze odpowiedzi co wolicie? Poczekam do piątku na waszą decyzję i wgram pliki.

Opublikowano

Wybrałbym skyblock tylko zmieniłbym wyspy z 100x100 na 10x10, ale z możliwością powiększenia terenu za $. Dajmy na to powiększenie terenu do 20x20 - 5k, a dla VIP'a - 5k - 5% (lub ile tam chcesz)

Opublikowano

Ja mam 3 opcję

prawym na pulpicie zrób nowy folder > Nazwij go "2 Serwery" > wrzuć tam pliki serwerowe itp > prawym na folder i 'Usuń' > odczekaj aż się usunie > Gotowe

A tak serio.

Serwer ma postać 2tyg? Bo za łatwo wejdę na twój serwer i Ja jako maniak kopalni w ciągu 2h będę miał 100lvl + 10x diamentowe EQ z blokami diaxu bo inaczej bym tego nie pomieścił

Poza tym mam propozycję, jeżeli znajdziesz tutaj na forum tylko informację (policzysz popytasz) że twój serwer jest nieliczny chodzi mi o tryb to zapłacę Ci za maszynę i zrobię reklamę.

Zrozumcie że SV+Gildie / Sky-Block easy / EasyHC / EasySV itp są już na tyle nudne że aż postów się czytać nie chce -.-

Od kilku msc nikt nie zrobił nic poza SV+Gildie albo SkyBlock na którym po 5min mam diaxy

TEMAT

Opublikowano

Bez dwóch zdań kolego teraz się opłaca zrobić dobry tryb SkyBlock, niż robienie kolejnych nudnych dla graczy trybów Survival. 

Dlaczego?

Dobrych trybów SkyBlock jest naprawdę mało teraz tworzonych, a trybów Survival zdecydowanie jest bardzo dużo i są już znudzone dla graczy bardzo. 

Poczytaj jeszcze o tym opinie. 

Opublikowano

Moim zdaniem tak jak u kolegów wyżej zrobiłbym serwer SkyBlock ponieważ serwery survival, nie sa tak to ujme aktualizowane i nie ma za jakiś fajnych nowości. I wiekszosc serwer upada ponieważ gracze przenoszą się na inne serwery Minigames, SkyBlock itp. :^

Opublikowano

Powiem tak:
Ja bym Wybrał Skyblock tylko tak jak napisałem w innym temacie, Dodaj coś co zaciekawi Nowych Graczy. Wcale Serwer nie musi być taki łatwy. Sklep może być troszke drop a Wyspa zamiast 100x100 to 50x50. to i tak moim zdanie duży obszar jak na Skyblock'a. (Do końca nie wypowiem się ponieważ gdy grałem na SkyBlocku to zawsze dbałem o estetyke wyspy a nie o farmienie). A Serwer Survival? Tego już jest pełno Survival + Frakcje/Gildie EasyHC itp. By Serwer Survival Wypalił trzeba dodać naprawde coś nowego, coś czego jeszcze nie ma. Ja np. Otwieram za Tydzien Serwer HC i mam już z 5 Nowych Rzeczy które mam nadzieje że Przyciągną Graczy. Ale Dość o mnie.
Moim Zdanie Zrób Serwer SkyBlock i to niech będzie wyjątkowy serwer. Tyle odemnie Mam nadzieje że pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...