Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends, CS GO

Brend196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, skończyłem grać w LoLa kilka miesięcy temu i przerzuciłem się na GO. Zauważyłem że nie jestem jedyny i bardzo dużo graczy w tym ci którzy "psuli" rozgrywkę w LoLu również zaczęli grać w globala. Dla LoLa teoretycznie powinno to oznaczać spadek liczby graczy i mniejsze zainteresowanie tą grą. A może jednak teraz lub wkrótce gra w LoLa stanie się przyjemniejsza ze względu na mniejszą ilość idiotów na rankedach. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Nie wiadomo jak bedzie.

Co do csa, podobna spolecznosc, co chwile wyzywaja ze ktos zle zagral itp.

Do tego jest strasznie monotonny, szybko sie znudzi.

Opublikowano

Obecnie gram troche w lola i społeczność jest masakryczna . Na wstępie dostajesz : ,, nooba ,, ,, fuk ur mum ,, i tak dalej , jest to dość przykre , zdarza sie teraz mnóstwo Afkerów i typowych 12 letnich płaczków . No cóż takie community . :) 

Opublikowano

Chyba mnie szlak trafi, przecież to x temat (bo ich nie liczę ale wiem że jest ich dużo) na temat cs go i lola, ciągle ten sam temat wałkowany spadek graczy lola przenoszą sie do csa, ale nie bo lol nie upadnie, gry mają swoje epoki etc. To sie robi nudne -_-

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Dlatego szkoda troszkę że rankedy gar się tylko solo/duet a nie całą ekipą, bo jak trafisz na idiotów to możesz jedynie zadać sobie pytanie, dlatego w tą grę grają takie pajace. Wracając do tematu, to że spora ilość przerzuciła się na cs to nie oznacza, że w lola będzie grało mniej noobków, dalej bd to samo co jest. 

xD 

Opublikowano

Wiązanie CS:GO z Lol'em jest kompletnie bez sensu. To dwie różne gry, jedna to FPS, druga to MOBA. Każda ma inne wymagania, inne zastosowanie i innego autora. CS:GO może jutro upaść, a Lol może stać 10 lat. Albo odwrotnie, Lol upadnie, CS utrzyma się. Takie tematy są bez sensu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hmm, jak dla mnie CS:GO jest lepszy ;) Nie wszystko zależy od twoich członków teamu, można samemu ugrać, no i popularnością dorównuje League of Legends, a kto śledził twitch.tv podczas IEM ten wie że CS miał kilka razy wyższą oglądalność od LoLa, no i fajną inicjatywę wymyślili bo można pare $$ zgarnąć na handlowaniu skinami ;)

Feel the beat!

Opublikowano

Hmm, jak dla mnie CS:GO jest lepszy ;) Nie wszystko zależy od twoich członków teamu, można samemu ugrać, no i popularnością dorównuje League of Legends, a kto śledził twitch.tv podczas IEM ten wie że CS miał kilka razy wyższą oglądalność od LoLa, no i fajną inicjatywę wymyślili bo można pare $$ zgarnąć na handlowaniu skinami ;)

Ale stwierdzenia, że LOL upadnie, bo CS:GO jest debilne. Nie ma to żadnego pokrycia w słowie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...