Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chodzi o to gdyż jest to chyba jakaś chińska produkcja i nwm czy będzie działać

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Nie przypatrzyłem się jej pod tym kątem.

Czytając tą aukcję, nigdzie nie znalazłem słowa o producencie, stąd podzielam twoje zdanie - ta karta to prawie na pewno twór pochodzący z Państwa Środka, a z takimi różnie bywa. Co prawda w komentarzach nikt (jeszcze) nie narzekał na niezgodność z opisem (zmniejszona pojemność, transfer), lecz osobiście bym nie ryzykował - nie jestem pewien, ile takie coś pochodzi (Marka jest w pewnym sensie gwarancją jakości, a ta karta chyba jej nie posiada). 

Ceny kart (32 GB) bardziej znanych producentów zaczynają się od 40 zł (SAMSUNG) czy nawet 50 zł (GOODRAM) i miałbym do nich więcej zaufania, niż do takiego "no-name'a". Lecz ostateczna decyzja należy do ciebie.

Pasjonat
Opublikowano

Gość sprzedaje podróby. Jeśli byś kupił to przy przeprowadzeniu testu najprawdopodobniej okazałaby się jej prawdziwa pojemność wartości ok. 10%..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

W sumie można zwrócić jak będzie mniej niż w opisie to zwrócę wiec chyba zaryzykuję

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...