Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash przy każdym włączeniu aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem od poprzedniego patcha, mianowicie, po każdym załadowaniu się gry muszę kliknąć f5, żeby skrypty się załadowały i dostaje crasha, dołączam do gry i już jest okej, ale co może być tego przyczyną?

Opublikowano

Ogólnie to jak próbuje usunąć ten folder L24124234 to wyskakuje mi "Ten folder nie jest pusty. Usunięcie go jest niemożliwe" :D :D :D

Opublikowano

Ogólnie to jak próbuje usunąć ten folder L24124234 to wyskakuje mi "Ten folder nie jest pusty. Usunięcie go jest niemożliwe" :D :D :D

• 1. Zamknij wszystkie aplikacje lub aplikacje związane z tym konkretnym typem plików. Jeśli masz jakiś P2P, upewnij się że te pliki nie figurują w zasobach współdzielonych i akurat nikt ich nie ściąga. Jeśli masz masz otwarty odtwarzacz, w którym te pliki były odtwarzane, zamknij go.
  • 2. Ewentualnie uruchom program związany z danym typem plików i otwórz w nim inny plik z tej serii. To może pomóc zwolnić poprzedni plik.
  • 3. Spróbuj zmienić jego nazwę poprzez podświetlenie go i naciśnięcie klawisza F2] (nie z prawokliku).
  • 4. Spróbuj przenieść plik do innej lokalizacji np. innego folderu i skasować poprzedni folder lub przenieść go bezpośrednio do katalogu głównego na C: i skasować z Exploratora Windows.
  • 5. Spróbuj skasować folder w którym leży zablokowany plik. Jeśli ten plik i jego folder są w obrębie jeszcze jednego folderu to spróbuj od razu kasować ten najwyższy folder.
  • 6. Mały trik: Otwórz Notatnik i z menu wybierz Zapisz jako, przejdź do katalogu, gdzie jest ten trefny plik. Zasejwuj tam pusty plik notatnika o dokładnie takiej samej nazwie jak niekasowalny plik.
  • 7. Zrestartuj kompute

­

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...