Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki w metinie?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pogrywam sobie na serwerze Vesteris.pl i grając mam ścinki metina jakby takie 1 sekundowe lagi...

Kompa mam chyba nie takiego złego:

i3 3.3ghz

8gb ram 

karta graf 2gb nvidia 650ti

Opublikowano

@Bolus™

Pewnie czasami zostawiasz komputer na noc by np. wymixować swój ekwipunek? 

Ściągnij:

- Glary Utilities 5

oraz 

- CCleaner

I wyczyść komputer, jeśli sytuacja nadal będzie się powtarzać to napisz. 

Opublikowano

@Bolus™

Pewnie czasami zostawiasz komputer na noc by np. wymixować swój ekwipunek? 

Ściągnij:

- Glary Utilities 5

oraz 

- CCleaner

I wyczyść komputer, jeśli sytuacja nadal będzie się powtarzać to napisz. 

Nie nie zostawiam włączonego na noc :P 

Programy czyszczące wątpię, że coś dadzą bo na kompie nic praktycznie nie ma ( nowy ) 

Pasjonat
Opublikowano

To jest problem występujący tylko w tej grze? Czy tylko na serwerze? Niezależnie od configu? Co z internetem? Może to być też tylko wina serwera..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@`Penero gdyby to były ataki ddos to by było po serwie.I za pewne serwer albo by nie chodzil przez pewnien czas,albo by wywalalo wszystkich z gry na chwile.Wiec to wina duzej ilosci ludzi ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

@`Penero gdyby to były ataki ddos to by było po serwie.I za pewne serwer albo by nie chodzil przez pewnien czas,albo by wywalalo wszystkich z gry na chwile.Wiec to wina duzej ilosci ludzi ;)

możliwe że masz rację :)

Endymion skąpi kase na lepszą maszyne.. nic dziwnego :)

To serwer na miesiąc > OFF > and new project xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Pasjonat
Opublikowano

Spojrzałem teraz na ten serwer no i w sumie nic dziwnego, no to początki serwera, gra sporo osób, wiele się loguje itd. więc maszyna ma dużo roboty. Wyjściem z tego pewnie będzie jedynie przyzwyczajenie jak na razie, albo granie w późnych porach nocnych i wczesnym rankiem.

Opublikowano

Możesz też uruchomić Menedżera zadań i zamknąć nie potrzebne procesy. Może i zmiana będzie nie wielka ale zawsze jakaś.

"Humans don't deserve to live."

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.png.StàrScream to nic nie da, ponieważ to nie wina jego komputera, a serwera. Na to użytkownik nic nie poradzi, muszą z tym gm'owie walczyć. :)

Pasjonat
Opublikowano

@alelaska ale najczęściej czekają aż się ustabilizuje, bo kolejne pieniądze wpakowane w serwer nie mają najczęściej sensu według twórców :P

I tak od strony użytkownika trzeba czekać, nic więcej się nie da zrobić. Żadne procesy, nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...