Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer VPS do 20 zł (Płatność SMS)

Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś vps, do 20 zł, płatnością sms, poleci ktoś? Dobrze by było gdyby była dobra przupustowość.

Serwer nie koniecznie pod metina, ale można tak powiedzieć.. nie wchodźmy w szczegóły mi taki wystarczy, poszukuję tylko pomocy, żeby taki znaleźć.

Opublikowano

sprawdz exone.pl tam jest duzo tanich vps . najtnaszy z freebsd 29pln  . Taniej raczej nie znajdziesz.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Już kupiłem za 18 zł.. Tylko mam problem.. Jak wejść do file zilli? Tzn, jak sie połączyć???

Opublikowano

wybierasz typ połączenia wpisujesz dane.. czyli hasło login i ip. oraz podajesz inny port jeśli jest zmieniony :)

Opublikowano

Już kupiłem za 18 zł.. Tylko mam problem.. Jak wejść do file zilli? Tzn, jak sie połączyć???

Jak kupiles ten za 18 to lipe odjeb... bo aby freebsd dzialalo trzeba bylo zakupic KVM czlowieku :/ A swoja droga to nie zauwazyles przy zakupie iz nie ma freebsd do wyboru? Nie zdziwilo cie to? Ale moze faktycznie ci chodizlo o cos innego, nie wiem ale cos czutke mam ze jednak freebsdka chciales posadzic.... hah Wiec jak to jest co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...