Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal 2 - zapraszam

buuuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem byłym graczem pierwszej odsłony Cabala i teraz wyczekuję na betę cabala 2, a gdy tylko ona ruszy, to planuję wystartować z let's playem na swoim kanale.

Kanał jest nowy, więc proszę o wyrozumiałość i wsparcie. Zobaczcie mój pierwszy filmik, jeżeli możecie to napiszcie w komentarzu co mógłbym polepszyć, co chcielibyście oglądać, jakich błędów nie robić.

Dlatego prosiłbym was, abyście zobaczyli, dali rady jak "ugryźć" ten Let's play, a jeżeli szukacie kogoś z kim będzie można się pośmiać, dajcie suba, a na pewno zmotywujecie mnie to pracy jeszcze bardziej.

Dziękuję wszystkim z góry.https://www.youtube.com/watch?v=hdVEE6eDZJA

Opublikowano

Filmik nie działa zauploaduj nowy i dodaj linka.. Chciałbym oglądać dungeony i jak robisz questy z innymi, jak już o to pytasz.

Kappa.

Opublikowano

Filmik nie działa zauploaduj nowy i dodaj linka.. Chciałbym oglądać dungeony i jak robisz questy z innymi, jak już o to pytasz.

Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.

Jeżeli mi pójdzie na starym komputerze Cabal 2 to mogę z tobą nagrywać :>

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Stary filmik został usunięty, gdyż słabo wyszło z dźwiękiem, nagrałem mały poradnik jak zapisaćarrow-10x10.png się do bety, oceńcie i jeżeli możecie to dajcie suba, a na pewno nie pożałujecie  :D ( trudno jest zostać zauważonym, gdy dopiero się zaczyna, dlatego proszę o jakąkolwiek pomoc w rozkręceniu konta )

+ byłbym wdzięczny jeżeli napisalibyście jaką grę oprócz cabal 2 chcielibyście zobaczyć na moim kanale.

https://www.youtube.com/watch?v=9_yRVKc0XMk 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...