Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Incarnati0n odbanowany przez Riot

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Incarnati0n już podobno od jakiegoś czasu w kontaktach z C9 jako zastępstwo za Haia który chce odejść z problemów zdrowotnych(niedawno miał zapadnięte puco a teraz ma coś z ręką). 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tutaj macie z*******y filmik z jego plejsami

To bylo kiedys, ostatnio ogladalem troche jego streamow i nie wydaje mi sie zeby to byl topowy gracz.

Opublikowano

To bylo kiedys, ostatnio ogladalem troche jego streamow i nie wydaje mi sie zeby to byl topowy gracz.

On sam przyznał że na streamach słabo mu idzie, zresztą jak większości pro graczy, chcą rozbawić widzów i porobić różne plejsy ale czasem to po prostu nie wychodzi. Można go zacząć oceniać jak zagra 3/4 mecze na coompetive.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

na 90% w C9 za hai'a.

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/317g7b/now_that_april_fools_is_over_can_someone_confirm/cpzc8xj

tu masz post na redicie w ktorym lemonation odpowiada ze nicolas nie zastapi hai'a w C9, poki co najlbardziej prawdopodobne jest ze przejdzie na mida do elements a froggen zmieni linie. I nie , nie wyssalem sobie tego z palca 

Edit. teraz czysta spekulacja, gdyy froggen przeszedl na topa a nicolas na mida wydaje mi sie ze mogloby to zadzialac biorac pod uwage agresywny styl gry incarnationa (a takiego stylu brak w elements) i passywny styl froggena gdzie na topie mialby prawo zdac egzamin biorac tez pod uwage obecna mete na topie wiec why not

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...