Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy dodawaniu skryptów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem przy dodawaniu skryptów do L# niezależnie czy z github'a czy lokalnie: "Wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek, sprawdź logi by dowiedzieć się więcej". Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Dodam, że niektóre skrypty normalnie się dodają.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Dzięki, a czy żeby grać normalnie na L# to trzeba mieć wszystkie liby zainstalowane typu DevCommon czy one same się zainstalują jak ich nie mam?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Gewein nie w tym problem. ( nie zawsze ) . Jezeli nie chce ci sie zainstalowac zaden skrypt , to reinstal #L + zainstalowanie czystego #L z joduska.me. Jak tylko niektore skrypty , to Gewein ma racje.

Xmass liby są wymagane tylko do niektórych skryptów. Ale jezeli jakis juz ich wymaga, to autor powinien dac biblioteki w paczce ze skryptem

Opublikowano

Dzięki, @avoi123 polecam pobierać skrypty z joduska.me bo z lista skryptów/co robią/ który lepszy niektóre nie działają ;) 

#Close

Po dzisiejszym update'cie tematu każdy skrypt na daną postać podany w spisie, poprawnie się kompiluje, nie mogę powiedzieć tego samego o tej stronie "http://lsharpdb.com/champions".

@topic

Najczęstszą przyczyną compiling error jest niezaktualizowany skrypt lub brak biblioteki, której skrypt potrzebuje do poprawnego działania.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...