Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps po zmiane procesora

CloTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z 2 tygodnie temu zmieniłem procesor miałem g3220 kupiłem  i5 4460 i mam 12 fps podczas gry na niskich audio off,dziś reinstalowałem grę dalej to samo,3 tygodnie temu był robiony format,najnowsze stery do karty r7 265,4gb ram gram na rozdzielczości 1280x1024 temperatury ok

Procesor sprawny na assassinie rogue 60fps full detale,cs go do 300fps  warframe 60 fps full detale,widać różnice po zmianie procka tyle że nie w hotsie 

Opublikowano

Hots jest wersji beta. Jest słaba optymalizacja, ale chyba za niedługo się to zmieni. :)

Nie słaba optymalizacja.

Jest to tylko beta, więc gra nie jest postawiona na serwerach oficjalnych tylko testowych i dlatego są lagi, ścinki, wywalanie itp.

Nie ważne jaki będziesz miał sprzet to i tak będzie to samo xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Sprawdź panel sterowania, panel sterowania radeona lub drugim przyciskiem na gre czy masz opcje uruchamiania programy z grafiką wysokiej wydajności. Być może po zmianie procesora gra przeskoczyła na zintegrowaną grafikę. 

Od razu mówię, że nie wiem ja kto jest dokładnie w PC, ale w lapku (lenovo y580) miałem podobną sytuację. W Sniper Elite Nazi Zombie Army na low miałem max 15fps, a okazało się, że gra używała zintegrowanej karty od procesora (Intel HD 4000). Po przestawieniu w opcjach spokojnie grałem na full detalach bez ścin.

Opublikowano

Też mnie denerwują te FPS'y, mam słaby komputer ale w CS:GO, LoL mam 50-70 FPSów a w HoTS tylko 15-30... trzeba czekać na poprawę stabilności i optymalizację. W końcu wymagania gry muszą się zgadzać.

Opublikowano

Też mnie denerwują te FPS'y, mam słaby komputer ale w CS:GO, LoL mam 50-70 FPSów a w HoTS tylko 15-30... trzeba czekać na poprawę stabilności i opymalizację.

Na oficjalnym już tego nie będzie!!

To tylko Beta i stratą pieniędzy byłoby przeniesienie gry na silniejsze serwery.

Jak już wystartuje to będzie optymalizacja + lepsze serwery, więc ez.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

daj mi  tego   starego procka ;) Panie .

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Może i to wina serwerów ale chyba aż tak mało FPS by nie miał. Ja niedawno odpalałem HoTSa na starym laptopie z chujowymi parametrami i miałem okolo 20 fps, na nowy teraz mam na średnich ustawieniach 50-60 więc czy to na pewno problem serwerów ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...