Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs po aktualizacji ( łapie buga i koniec )

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiadomo z wczoraj na dzisiaj była aktualizacja. Noi tak po tej akutalizacji coś stało mi się z csgo. Po wybraniu jakiejkolwiek mapy i kliknięciu dołącz ścina się , wgl nie ładuje i koniec tak samo jest z meczami turniejowymi czy faceit. Czasami się nawet zetnie w menu i muszę zamykać cs przez menadżer zadań.

Wcześniej nie miałem tego problemu a sprzęt mam dobry ;) Na drugim kompie mam tak samo , tylko że tam dołącza mi do gry i też bug od razu i nie da się nic zrobić !

Mam windows 7 ultimate

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pobawiłem się trochę i ogarnąłem ten problem. Wchodzimy w Steam>Biblioteka>Gry>PPM (Prawy przycisk myszy) na CS:GO>Właściwości>Ogólne, Ustaw opcje uruchamiania> I w to okienko wpisujemy: -w 1920 -h 1080 Naciskamy Ok i powinno wszystko smigać ;) 

Nie zbieram nic! Ale jeśli już chcesz to daj tego+

Opublikowano

Witam jak wiadomo z wczoraj na dzisiaj była aktualizacja. Noi tak po tej akutalizacji coś stało mi się z csgo. Po wybraniu jakiejkolwiek mapy i kliknięciu dołącz ścina się , wgl nie ładuje i koniec tak samo jest z meczami turniejowymi czy faceit. Czasami się nawet zetnie w menu i muszę zamykać cs przez menadżer zadań.

Wcześniej nie miałem tego problemu a sprzęt mam dobry ;) Na drugim kompie mam tak samo , tylko że tam dołącza mi do gry i też bug od razu i nie da się nic zrobić !

Mam windows 7 ultimate

Jeżeli chodzi o twój błąd, spróbuj przywrócić spójność plików gry. Jeżeli to nie zadziała usuń cały CS:GO i wgraj od nowa. Może aktualizacja do końca się nie wgrała, lub błąd ze strony VALVE.

Opublikowano

Spójnosc juz robilem-nie dziala.

Reinstal wlasnie robie.

@ GauzinhoO   jak sie zainstaluje to sprawdze :)

Spoko ;)

Opublikowano

@GauzinhoO ej jak to wyłączyć bo mi grafike w grze zmienilo po wpisaniu komendy , i niestety nie dziala.

Wchodzisz tak jak jest wyzej napisane ale kasujesz to co tam jest i powinno byc. 

Dla nie wiedziacych  (-w 1920 -h 1080) to jest rozdzielczosc ekranu ja mam taka, wiec moze dlatego mi dziala. Musicie sprawdzic wasza rozdzielczosc. PPM na ekran>Rozdzielczosc ekranu. I powinna wyskoczyc wam wasza rozdzielczosc. http://screenshooter.net/101739352/ttqtree. I zamiast 1920/1080 wpisujecie taka jaka macie wy. Mam nadzieje, ze pomoze ;)

post-281330-0-58764200-1427914007_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...