Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hwang Szamana Zbugowany?

SurciaBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem i naszły mnie chęci by poradzić się expertów. Mam nadzieję że ktoś będzie mi w stanie pomóc w zamian 2x + oraz 2x 5 : )

Więc problem leży w Zbugowanym Hwangu Szamana?.. a dokładniej nie można założyć Hwanga dla szamana czy ktoś wie co może być przyczyną tego problemu ?. Nagradzam za wszelkie wskazówki dotyczące rozwiązania tego problemu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Edytowalas cos w bacie item_proto ? Być może zmieniłaś limit poziomu albo profesje ktore mogą go założyć.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Wiesz edytowałem tam dość trochę, ale gdy chce założyć to pisze tak "Nie masz odpowiednich preferencji, aby użyć ten przedmiot" i nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Ustaw

Flag = 1

Antiflag = 106908

limittype0 = 1

limitvalue0 = 50

wearflag = 1

Powinno byc OK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Tyle że gdzie to mam wpisać ? bo takiego czegoś jak Hwang tutaj nie ma ;<

http://img101.imageshack.us/i/itemproto.png/

ehh mam nadzieję że nie jestem zbyt upierdliwy ?

Opublikowano

Jesli problem będzie nadal , jest mozliwosc błędu w item_proto od strony klienta. Odpowiedz czy juz wszystko w porzadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...